Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnya lányok is csak jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya lányok is csak jó pasit akarnak?

Figyelt kérdés
En egy olyan csajt akartam fogni,aki más szemében csúnya talán,viszont nekem a legszebb.Nem is egy ilyennek csaptam a szelet :)...Próbálkoztam de semmi.En csak átlagos vagyok.Ez lehetett a baj,hogy mind lekoptattak idővel?..Fel kell adnom,hogy ilyet találok valaha :S

2013. júl. 13. 17:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Látom összegyűlt a sok nyomi itt megint :D
2013. júl. 13. 18:11
 12/23 anonim ***** válasza:

Talán jobban menne,ha nem rangsorolnád be a nőket,hogy ez csúnya,akkor ehhez odamehetek,vagy épp szép,szóval nincs esélyem.Ne legyél ennyire felszínes.

És ne akard ennyire,mert ha eljön az idő,és a megfelelő lány,akkor az úgy is úgy lesz a tökéletes.Ez olyan,mint mikor vizet forralsz.Ha percenként odamész megnézni,hogy forr e,vagy végig bámulod,akkor egyszerűen úgy érzed,hogy soha nem fog felforrni.

2013. júl. 13. 18:11
 13/23 A kérdező kommentje:
Felfújható Sárkány,vigyázz ki ne pukkanjál egyszer!
2013. júl. 13. 18:24
 14/23 A kérdező kommentje:
Nekem csak a csúnyácskák jönnek (jöttek) be.Nem rangsorolok!
2013. júl. 13. 18:25
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor a leendő barátnődnek biztos jól fog esni,ha megmondod neki,hogy azért választottad,mert csúnyának tartod :D
2013. júl. 13. 18:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Mar a leg elején megmondtam,hogy nekem ők szépek :D
2013. júl. 13. 18:29
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem értem,neked szépek,te mégis azt mondod,hogy a csúnya lányok az eseteid. Mert a szépség relatív,szóval ha neked szépek,akkor miért a csúnya van a kérdésedben.Egyébként kíváncsiságból kérdem,hogy neked mi a csúnya (vagy szép) egy lányban?
2013. júl. 13. 18:33
 18/23 A kérdező kommentje:

Sokan mondjak,hogy,hogy tetszik neked ez a lány amikor csúnya? Es akkor megdöbbenek.Ez a lány miért csúnya nektek,amikor én nem láttam nála szebbet :)--Hogy fogalmaztam volna másképp?Igy: a csúnya lányok(Vagyis a számomra a legszebb lányok)is csak jó pasit akarnak?-Így kellet volna fel tegyem?:D

-En a belsőt nézem mindig!Nekem az a szép aki rendes!Na meg a hosszú fekete haj az igazi! :)

Az a lány nekem csúnya,akinek testi rendellenessége van.Nagy fogak meg ilyesmi!

2013. júl. 13. 19:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Mostanában tendencia a 15-25 közötti korosztályban, hogy a csajoknak nagyobb az igényük a helyes pasikra, mint a srácoknak a szép lányokra. Vagyis a fiúk kevesebbel is beérik.
2013. júl. 13. 20:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen, a nyomi forma csajoknak is csak a jópasik kellenek. Ezt már én is észre vettem a munkahelyemen.
2013. júl. 14. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!