Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányok is csak jó pasit akarnak?
Talán jobban menne,ha nem rangsorolnád be a nőket,hogy ez csúnya,akkor ehhez odamehetek,vagy épp szép,szóval nincs esélyem.Ne legyél ennyire felszínes.
És ne akard ennyire,mert ha eljön az idő,és a megfelelő lány,akkor az úgy is úgy lesz a tökéletes.Ez olyan,mint mikor vizet forralsz.Ha percenként odamész megnézni,hogy forr e,vagy végig bámulod,akkor egyszerűen úgy érzed,hogy soha nem fog felforrni.
Sokan mondjak,hogy,hogy tetszik neked ez a lány amikor csúnya? Es akkor megdöbbenek.Ez a lány miért csúnya nektek,amikor én nem láttam nála szebbet :)--Hogy fogalmaztam volna másképp?Igy: a csúnya lányok(Vagyis a számomra a legszebb lányok)is csak jó pasit akarnak?-Így kellet volna fel tegyem?:D
-En a belsőt nézem mindig!Nekem az a szép aki rendes!Na meg a hosszú fekete haj az igazi! :)
Az a lány nekem csúnya,akinek testi rendellenessége van.Nagy fogak meg ilyesmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!