Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és terhes vagyok mit csináljak hogy mondjam meg anyuméknak félek el mondani nagyon mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 16:35
31/40 A kérdező kommentje:
most mondtam el elégé ki akatak és hát igen el vetetm ugy dötöunk anyuékal meg a barátom szüleivel
2013. júl. 13. 19:46
32/40 anonim válasza:
A testvéremnek is volt abortusza még 17 évesen.
Ma már egy 4, és egy 1 éves kisfia van, és egy szerető férje. Hívők lettek, boldogan élik mindennapjaikat. Testvérem éppen 26 éves.
33/40 anonim válasza:
Anyu képzeld, megkötött a gipsz!
34/40 anonim válasza:
gratulálok, visled a következményeket, kis ribi
35/40 anonim válasza:
Szóval barátod szeretne gyereket. Értem.
A korkülönbséggel sincs bajom, nem vészes dolog.
De azért az, hogy egy 15 évestől akar gyereket? Van agya pasidnak??
36/40 anonim válasza:
Tudom hogy régi a kérdés, de hogy lehettek ilyen egyöntetűen b*nkók szegény csajjal??? Egy 15 éves kislányról van szó, nem így tervezte a dolgot ő sem, valószínűleg amúgy is iszonyat nehéz neki ez a szituáció, feljön ide hogy fél elmondani a szüleinek, erre 90% ler*bancozza. Így már biztos több bátorsága lesz eléjük állni! Persze, hogy ő is hibás ebben de nem értem, miért kell még egyszer belerúgni a földön fekvőbe.... főleg a nagy vallásosoknak és abortusz ellenesekkel, mi lett a "nyújt kenyeret az éhezőknek"-el"?? Hadd gratuláljak!
37/40 anonim válasza:
Szerintem egy normális ember fel tudja mérni a körülményeket. Hogyan tanácsolhatja bárki is egy 15 eves kislánynak, hogy szülje meg ha már teherbe esett. Ti halljátok mit írtok? Fprdítsuk meg a dolgot. Amikor te 15 eves voltál és kiderült volna, hogy terhes vagy neked minden álmod az volt, hogy 15 eves gyerekként gyereket szülj. na én ezt nem hiszem. Egyébként milyen felelősét kértek számon egy gyerektől. Ugyan, nem tudja mi az. Pont azért szexel 15 évesen!
39/40 anonim válasza:
Ismerosom 15 evesen szult mert megeroszakoltak, errol ennyit. Mert sajnalta, es kesz.
40/40 anonim válasza:
Kedves utolso!En ezt azoknak irtam, akik szamon kertek egy 15 eves lanyt, ha mar teherbe esett, akkor szulje meg. Erre irtam, hogy nehogy mar,arra kotelezettek egy egy gyereket. hogy gyereket vallaljon. Nem tudja, mi a feleloseg, es az nem magyarazat, hogy akkor nem volt gyerek amikor megcsinalta?En megtiltanam, hogy 25 eves kor alatt gyereket szuljenek a nok. Az anyasaghoz egy erett felfogasu szemelyiseg kell, es egy biztos anyagi hatter, sok ember azt sem tudja mi az a feleloseg. Na, en ezt erre irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!