Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és terhes vagyok mit csináljak hogy mondjam meg anyuméknak félek el mondani nagyon mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 16:35
21/40 anonim válasza:
Én a helyedben megtartanám a babát. Gyilkosság az abortusz. Most már szüld meg és neveljétek fel.
22/40 anonim válasza:
azt elfelejtettem leírni,hogy nem feltétlenül van baja 15-21 párosítással,mert én is 15 voltam mikor elvesztettem a szüzességem a 21 éves barátommal de mi védekeztünk és normális kapcsolat volt.
23/40 anonim válasza:
Igen, persze az abortusz gyilkosság :D És égessük a boszorkányokat! Szerintem vetesd el.
24/40 anonim válasza:
normális vagy ember?!! ha az én lányom csinálná ezeket a dolgokat hát megnézhetné magát. neked a jövődet kéne építened és nem papás mamást játszani. Meg lesz még ennek a következménye és nem is olyan sokára, majd amikor minden ismerősös bulizni, koncertekre meg egyébb helyekre jár te otthon fogsz ücsörögni és bánkódni fogsz egész életedben h miért voltam ilyen hülye.
25/40 anonim válasza:
gondolj bele... ha nem mondod el megtudják úgyis, mivel elkezd majd nőni a hasad....
mond el és vetessétek el
26/40 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis el kell mondanod, ha velük élsz, látni fogják a hasad. Inkább most, mint később... gondolkodj logikusan. Bár ha 15 évesen ennyire nem volt eszed, hogy vegyetek egy rohadt gumit, nem is várok tőled reális gondolkodást.
Vetesd el, te is gyerek vagy még, főleg is ésszel.
27/40 anonim válasza:
Gratulálok.Elrontottad ezzel az előtted álló életet a hülyeségeddel.Arra volt eszed hogy sexelj meg hogy ne védekezz a barátoddal.Ha már *sz.itt tartunk neki is add át a gratulációm hogy ilyen felelőtlen. Most kell majd vigyázni rá mikor még iskolás vagy.Se bulizás se semmi.Magadra vess
28/40 anonim válasza:
Hoppsz.Az a *sz nem kell oda.Bocsánat.
29/40 anonim válasza:
Szerintem mindenképp mondd el a szüleidnek.Csak nem lesznek olyan kőszívűek hogy ne segítenének
30/40 anonim válasza:
Én se merném elmondani ha ilyen bajom lenne, de előbb utóbb úgyis rájönnek és elég drága az ilyen, lehet segítenek az abortuszt kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!