Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? úgy érzem, palira vettek!
Pár hete megismerkedtem a neten egy sráccal. Viszonylag hamar találkozásra került a sor. Viszonylag jól elvoltunk a 'randi' alatt, majdnem 2 óráig szórakoztattuk egymást (semmi nem történt a beszélgetésen kívül). Gyakran mondta a találkozó előtt is, közben is, hogy jó lenne, ha felmennék hozzá, de nemet mondtam (nem akartam lefeküdni vele, főleg nem ilyen hamar).
A találkozó utáni napokban írta a srác, hogy az előző barátnőjének van egy két éves gyereke (tőle), és utánam találkozott egy másik csajjal.
Azóta keresett, de ki sem nyitottam az üzeneteit. Viszont ma szétnéztem Facebook-on, láttam, hogy az üzenőfalára írt egy csaj, a képeihez is hozzászólt egy másik csaj. Megnéztem a csaj adatlapját, és ki volt írva, hogy a sráccal van kapcsolatban (a srácnál nincs kint).
Mit tegyek? Továbbra se olvassam el az üzeneteit, és felejtsem el? Kérdezzem meg tőle, hogy mi ez?
ha kapcsolatban van, hagyd az egészet
keress vki mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!