Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti ennyire megérzitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ennyire megérzitek, hogy egy fiú mennyire határozott vagy nem?

Figyelt kérdés
Amikor rossz kedvem van nem sok lány szemez velem,vagy épp nem vesszem észre ,hogy nézz,de amikor boldog vagyok sokkal bátrabbnak ,erősebbnek érzem magam ,és akkor a szép lányok is megnéznek ,valamikor rám is mosolyognak.
2013. júl. 13. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
szeretem ha határozott valaki (: de az ilyen maguknak való, kis elmélyült művészlelkek, különcök is adják, csak ők nem szokták észrevenni, ha valaki kifigyeli őket :d
2013. júl. 13. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az ember alapból így van :)

Hiszen te is inkább egy moslygós lányhoz mennél oda :)

A pozitív dolgokhoz vonzódik az ember.

2013. júl. 13. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

story of my life

4/9 anonim ***** válasza:
Egy magabiztos, mosolygós pasi mindig sokkal vonzóbb.:)
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mosolygós,csak inkább jobban csillog a szemem ,amikor jó napom van :)
2013. júl. 13. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát nyilván nem fogok azzal szemezni, akin azt látom, hogy mindjárt felvágja az ereit. Nem is értem a kérdés miértjét.
2013. júl. 13. 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:
én sose mosolygok nyilvánosan mégis rohadt határozott vagyok, akkor mi van?
2013. júl. 22. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Általában igen:) te is szívesebben szemezel egy mosolygós, boldog lánnyal mint egy olyannal aki átszúr mindenkit a szemével.
2013. júl. 22. 15:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezt előbb kiszagolják mint a parfümödet haver...
2013. szept. 9. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!