Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz melltartó nélkül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz melltartó nélkül a cicim?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nagyon szeretnék nagyobbat mert utálom,hogy ilyen kicsik és ezért rossz a tartásom is mert mindig szégyellem őket még melltartóban és ruhában is és próbálom takarni.

2013. júl. 13. 14:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
hmm, imádom az ilyen ciciket! Úgy eljátszanék velük..
2013. júl. 13. 14:25
 12/25 anonim ***** válasza:
33%
Én szeretem a kis hegyes melleket.A lényeg,hogy ne legyen szöttyedt és ne lógjon.
2013. júl. 13. 14:27
 13/25 anonim ***** válasza:
nagyon gyenge az önbizalmad, látom pesszimista vagy
2013. júl. 13. 14:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem renden vannak teljesen.
2013. júl. 13. 14:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem :)
2013. júl. 13. 14:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Ez nem is kicsi!

Nekem kisebb és mégsem volt gondom még, tapadnak rá a pasik:D

2013. júl. 13. 14:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Mint ha a kép a paranormal activity-ből származna
2013. júl. 13. 14:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Ne szilikonoztasd !
2013. júl. 13. 14:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?! 21 éves vagy és ilyen szinten vagy? Én kb. 14 lehettem amikor görnyedt testtartással jártam és takargattam magamat meg azt figyeltem, hogy mindenkinek nagyobb. Aztán rájöttem, hogy rohadtul nem attól leszek szexi és nőies, hogy nagy a mellem (rengeteg színésznőt hozhatnék itt példának). Nekem is ugyanakkora mellem van mint neked és már megbarátkoztam vele. Az emberek többsége lesesz@rja, hogy neked mekkora. Szerintem a probléma inkább a fejedben van! Ennyi idősen már túl kellett volna lépned ezen a témán! Megcsináltathatod nyugodtan a műtét, ha te attól érzed magad jól hogy két műanyag labda van a melledben.

18/L

2013. júl. 13. 14:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Az arc és az alak sokkal többet számít,mint a mell mérete.Sőt a mellben is inkább a formája és feszessége a fontos,nem a mérete.
2013. júl. 13. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!