Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz melltartó nélkül a cicim?
Nagyon szeretnék nagyobbat mert utálom,hogy ilyen kicsik és ezért rossz a tartásom is mert mindig szégyellem őket még melltartóban és ruhában is és próbálom takarni.
Ez nem is kicsi!
Nekem kisebb és mégsem volt gondom még, tapadnak rá a pasik:D
Ez most komoly?! 21 éves vagy és ilyen szinten vagy? Én kb. 14 lehettem amikor görnyedt testtartással jártam és takargattam magamat meg azt figyeltem, hogy mindenkinek nagyobb. Aztán rájöttem, hogy rohadtul nem attól leszek szexi és nőies, hogy nagy a mellem (rengeteg színésznőt hozhatnék itt példának). Nekem is ugyanakkora mellem van mint neked és már megbarátkoztam vele. Az emberek többsége lesesz@rja, hogy neked mekkora. Szerintem a probléma inkább a fejedben van! Ennyi idősen már túl kellett volna lépned ezen a témán! Megcsináltathatod nyugodtan a műtét, ha te attól érzed magad jól hogy két műanyag labda van a melledben.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!