Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yaoilány kérdése:

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki tetszik,és egy évvel idősebb tőlem,ő most lesz 8.-os,én pedig 7.-es,ami annyit jelent,hogy el fog ballagni,és hát...még nem nyílt alkalmam,vagy inkább nem volt bátorságom elmondani neki,hogy hogy érzek...úgy személyesen...ugyanis az osztályomban kitudódott,és az egyik fiú az osztályomból elmondta neki,direkt,hogy engem beégessen...hát össze jött neki...a fiú nem mondott rá semmit,csak mosolygott...addig beszéltem vele (igaz nagyon zavarban voltam,és alig mertem szólni,szóval lehet h rájött magától is) mindig ő jött oda hozzám beszélgetni,azóta meg rám sem néz...totál idiótának éreztem magam..a mosoly tényleg az lett volna,hogy hülyének néz?...bele zavarodtam kicsit...segítsetek kérlek,hogy oldhatom meg? 13/L

2013. júl. 13. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj oda, légy tökös! ;)
2013. júl. 13. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
ha tudja hogy érzed és mégsem lép, valószínű nem kölcsönös
2013. júl. 13. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki személyesen 2-be mit érzel. :) Lehet tetszel neki csak kicsit parázik.. :)
2013. júl. 13. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem tetszel neki, különben miért ment volna oda hozzád mindig beszélgetni? és gondolom azóta azért kerül, mert zavarban van. menj oda hozzá egyszer és hívd el sétálni vagy bárhová :P

sok sikert előre is! :)

15l

2013. júl. 13. 11:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat,főleg az utolsónak...:))
2013. júl. 13. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
nincs mit :)
2013. júl. 13. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!