Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el hogy küzdjön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy küzdjön értem?

Figyelt kérdés
Már régóta együtt vagyunk a barátommal de ha összeveszünk akkor általában mindig én keresem... most is összevesztünk és én nem tudom elérni de már azt várom hogy ő keressen...
2013. júl. 13. 10:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem szeret igazán. Ha szeretitek egymást akkor mind a ketten küzdötök egymásért. Csak azt várja hogy mindig behódolj neki....
2013. júl. 13. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak nekem is ilyen csajaim lettek volna mint te... Mindég én kerestem őket, és állandóan ajándékkal meg valami meglepetéssel kellett előállnom, hogy viszzakapjam.

Szerintem ne csinálj semmit, had jöjjön rá mennyit jelentesz neki, idő kérdése és jelentkezni fog.

Persze ha szeret, ha meg nem akkor ne is foglalkozz vele, annyit nem ér, hogy örlődj miatta...

2013. júl. 13. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

"A büszkeséget hagyd, ha érzelmeid lennének..."

Ezek szerint ő nem annyira szeret téged.

2013. júl. 13. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha te kezdted a balhét, neked kell keresni. Ha ő, akkor elgondolkodtató minek vagy vele...
2013. júl. 13. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
én már tegnap este amikor összevesztünk akkor kerestem őt is anyuját is nevelő faterját is... de vagy nincs térerő vagy kivan kapcsolva a páromnak térerő nincs és az anyujának sem a faterjának meg ki volt kapcsolva mert dolgozott ugye... de már nem tudom van-e esély rá hogy még keresni fog :(
2013. júl. 13. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!