Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha pont olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha pont olyan pasira vágyok mint az unokatesóm? 14/l

Figyelt kérdés
A barátnőmmel leirtuk hogy milyen pasit szeretnénk és amiután elolvastam rájöttem hogy leirtam az unokatesómat. Bárcsak ne lenne az unokatesóm és 7 évvel fiatalabb lenne!Nem vagyok belé szerelmes csak pont olyat szeretnék mint ő. Pont ugyan olyan nem lesz mint ő. Vagy ha igen akkor nem én leszek az esete. Ez olyan rossz! :(
2013. júl. 11. 20:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
oké :(
2013. júl. 11. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj, majd megtetszik valaki más valamikor, addig ülj a s*ggeden és élvezd a gyerekkort pasi nélkül isssss.
 13/19 anonim ***** válasza:
Később elmúlik, hidd el. Valószínűleg nem ismersz túl sok srácot, az unokatesód pedig valamilyen formában "példakép" számodra, és idősebb is, tehát felnézhetsz rá. De ha később megismersz más fiúkat, akkor már nem az unokatesódra fogsz vágyni.
 14/19 A kérdező kommentje:
a gyerekkoromat lelőttem
2013. júl. 11. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Oh.... le? Akkor élvezd a "felnőttkorodat" pasi nélkül. Pápá.
2013. júl. 11. 20:19
 16/19 belbolyhocska ***** válasza:

én is szerelmes voltam az unokatesómba.. 4 évesen

ha nem keresel olyat aki tetszik, könnyen lehet hogy még megd*g.

2013. júl. 11. 20:20
 17/19 A kérdező kommentje:
gyerekkor után nem a felnöttkor kezdődik! Na mindegy nem az a lényeg...
2013. júl. 11. 20:20
 18/19 anonim válasza:

Baba, gyerek, kamasz, felnőtt, öreg...A kérdezőnek adok igazat ebben :)

Kérdező, neked milyen az ideális fiú? Úgy értem, mik azok a tulajdonságok, amiknek megfelel az unokatesód? :)

2013. júl. 12. 00:06
 19/19 anonim ***** válasza:

???? A pasi minimum 21 éves. Olyan kell, de 7 évvel fiatalabb legyen?? 7 évvel fiatalabban ő sem volt olyan mint most... Jaj, de bonyolult vagy!

Egyébként 14 évesen már nem szeretünk bele a rokonainkba! Azt az ovisok szokták!

2013. júl. 14. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!