Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a barátom nézesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátom nézesse meg magát egy urológussal vagy ez még nem ok rá? (A többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a napokban együttlétkor megemlítette, hogy érzékeny a fitymaféke. Azt mondta, hogy nem fáj, csak érzékeny, de természetesen ez sem kellemes. Én utána olvasgattam, hogy milyen okai lehetnek ennek és olvastam, hogy előfordulhat olyan, hogy akinek rövid a fitymaféke, annál előfordulhat, sőt fel is szakadhat, ami nyilván nem egy jó érzés. Nekem megfordult a fejemben, hogy talán ilyesmi áll a háttérben, és attól, hogy megnézeti , nem lesz semmi baja, ha meg kiderül, hogy ilyesmiről szó sincs, akkor ezt az okot kizárhatjuk.

Ő arra gyanakszik, hogy mivel eddig sosem élt rendszeres nemi életet, most pedig igen, akár ez is lehet egy kiváltó ok. Nem értek hozzá, nem vagyok férfi, de több komoly kapcsolatom is volt, rendszeres nemi élettel és senkivel nem fordult ez elő, ezért nem tudom igazából, hogy mit javasoljak a barátomnak.

Mit gondoltok erről?

2013. júl. 11. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
baj nem lehet belőle, ha orvoshoz megy
2013. júl. 11. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt, vagyis inkább túl rövid volt a fék, ezért egy elektromos szikével levágták. Egyáltalán nem fájt, a legkellemetlenebb maximum az volt amikor beérzéstelenítőzték. Amúgy meg vagy ez vagy magától felszakad. Az picit kellemetlenebb és ijesztőbb helyzet.
2013. júl. 11. 18:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. júl. 11. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!