Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan csak a pasizáson jár az eszem, hogyan foglaljam el magam?
Nagyon rágörcsölök, mindenkiben a potenciális barát-jelöltet látom, és még sosem volt barátom, félek, hogy bennem van a hiba, mert még egy fiú sem érdeklődött irántam.
Már szinte megfulladok az érzéstől, hogy én akárki után érdeklődöm, ő nem akar tőlem semmit.
Nagyon rossz érzés, félek, hogy örökre egyedül maradok, mit tegyek, hogy ne kattogjak egyfolytában ezen?
17L
Egy képről nem lehet kisugárzást látni.
Meg amúgy mi a jó abban, hogy küld egy ember képet, és ti kritizáljátok? Meg megmondjátok neki, hogy min kell változtatni? Szerintem ez olyan hülyeség!! Én már egyszer megcsináltam ezt, napokig sírtam a sértő kommenteken....
Inkább a fő kérdésre válaszoljatok!
Már válaszoltam, olvasd vissza.
Amúgy meg az a jó benne, hogy legalább mi észrevehetünk olyan dolgokat amiket Te nem feltétlenül vennél észre. Az meg hogy sértő kommenteket kapsz, az benne van a pakliban, biztosra veszem hogy ugyan úgy kaptál pozitív visszajelzéseket is. Minden esetre én még senki képéhez nem írtam semmi sértőt.
Külsődön kívül (akár jó, akár enm) nincs semmi másod?
Az mondjuk engem is gátolna...
én így voltam mint te mármint hogy mindenkit akit megláttam azt hittem ő lesz a pasim (de így buszon vagy akárhol)
aztán együtt voltam 4 napot egy barátnőmmel, akinek van pasija, volt már többb és népszerűbb, és rájöttem hogy egyszerűen nem csak álmodoznom hanem cselekednem kell, megcsinálni, nem problémázni. eldöntöttem hogy olyan leszek akire vágynak a fiúk, stb. azóta van lelki erőm naponta órákat biciklizni vagy futni (hogy jól nézzek ki) és másnap h eldöntöttem egy táborba mentem (most 4. napja vagyok ott) és 2 fiúnak is szimpatikus vagyok, az utcán többen megnéznek, de csak akisugárzásom miatt. szóval minél inkább nem görcsölsz rá annál hamarabb és jobb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!