Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a partizásnak, buliba járásnak a pasizáson/csajozáson kívül?
hogy jól érezd magad
értsd: a társaság, barátok, hogy jó cuccokban úgy érezhesd hogy végre te vagy a stár, esetleg némelyeknek a pia...stb. mindenki másért party-zik
Ezt én sem értettem soha. Nekem erre nem volt igényem 14+ után. (Jött a depis korszak.) Mindenkinek mást jelent pihenni, lazulni. :)
20/l
Szerintem ez nem feltétlen a csajozásról/pasizásról szól, hanem egyszerűen csak egy szórakozási forma. Ki kell ereszteni a gőzt valahogyan, és sokak így csinálják. Engem sohasem vonzott, mert egyszerűen nem vágyom tömegbe, meg nem szeretem az ilyen elektromos zenéket, dehát nem lehetünk egyformák. :)
Számomra egy sétálás, kerékpározás, vagy könyv elolvasása is ugyanolyan kikapcsolódás, mint mondjuk másnak átbulizni egy éjszakát.
Az ég világon semmi!
a szórakozó hely tulajának, meg hogy költs el minél több pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!