Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lekoptattam valakit, de nem merem megnézni, hogy mit írsz válaszként rá (? )
Basszus! A ragokat nem neked találták ki.
Ha ilyen üzenetet írtál neki biztos hogy nem értette hogy miről beszélsz.
Gondolom te vagy a csaj ugye?
Ki ez a srác és mi történt? Megdugott téged?
26F
tegnap 15:18
A ragokkal semmi, azok tök hasznosak mert megérthetővé teszik a mondanivalót. A probléma az ahogy te használod őket!
Nem beszólás de rohadtul nem lehet érteni hogy most akkor ki is nézzen meg mit és ki vegyen rá kit, vagy hogy ki írt sms-t kinek.
15-ös: Ne légy már ilyen buta, kisfiam. Mindenki más értette. Egy hibát vétettem a címben (ilyet még én is megtehetek évente 1-2szer), de ki is javítottam az első hozzászólásomban.
Innentől kezdve hihetetlenül erőltetett a dumád és csak valami miatta keserűségedből fakad. :)
miatti*
Na tessék, itt a másik ezen évre :D
07-12 14:33
Engem te ne kisfiamozz ha megkérhetlek! Nem erőltetett amit írok mert tényleg értelmetlen amit írtál.
..nem merem megnézni, (E/1 én) hogy mit írsz (E/2 te) válaszként rá...
Hogyan vegyem rá (őt - rejtett alany E/3)...el (elváló igekötő de ez elmegy) merjem olvasni (én merjem elolvasni és nem ő) Akkor most te hogy vegyed rá őt hogy te el merjed olvasni? Szerinted ennek van értelme??
Nem kell ugatni ha valaki visszakérdez! Tán be kellett volna járni nyelvtanra ha amúgy nem magyarázták el otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!