Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti találkoztatok már valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti találkoztatok már valakivel is innen? Ha igen, hogy sikerült?

Figyelt kérdés

Arra lennék még kíváncsi, hogy hányan állítanak igazat magukról. Szerintetek? Volt már valaki, akiről tudtátok, hogy hazudik, illetve, hogy bizonyosan igazat mond?

Nektek amúgy mennyi privátotok van?:)

2013. júl. 11. 00:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor egész jó kis társkereső ez az oldal:) Arra lennék kíváncsi, hogy találkoztatok e olyannal, aki megfogott benneteket, de kiderült, hogy végig hazudott. Esetleg még találkoztatok is volna, illetve elmentél valahova, de nem jött.. Stb. Sztorik érdekelnek..
2013. júl. 11. 00:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Találkoztam már két lánnyal.

Az egyik randira Murphy bácsi is büszke lett volna,a másikon meg egy fantasztikus lányt ismertem meg :)

Sarkány mi már beszéltük ezt :D

Amúgy olyan 800-900 oldal körül.

2013. júl. 11. 00:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem fognak nagyon felültetni, ne parázz rá!

Pasi vagy vagy csaj? Korod?

2013. júl. 11. 00:35
 14/21 anonim ***** válasza:
én innen ugyan nem, de chatrouletteről találkoztam egy lánnyal... azóta se tudom elfelejteni, egy fél ország van köztünk :(
2013. júl. 11. 00:39
 15/21 anonim ***** válasza:

"Arra lennék még kíváncsi, hogy hányan állítanak igazat magukról. Szerintetek? Volt már valaki, akiről tudtátok, hogy hazudik"

nekem minden pasi azt állítja privátban, hogy ő egy jóképű, jótestű iszonyat rendes pasi... hát persze :D eddig szerintem 0,5%uk volt normális.

19/L

2013. júl. 11. 00:49
 16/21 anonim ***** válasza:
66%-os, gyere, Pécsen összefutunk egy fagyira :D
2013. júl. 11. 00:49
 17/21 anonim ***** válasza:
15 -ös! Azért kíváncsi lennék hogy te milyen vagy.
2013. júl. 11. 00:55
 18/21 anonim ***** válasza:

17esnek

hozzá tenném, hogy nem akartam ismerkedni velük és ezt jeleztem is nekik, ők írtak privátot és írták ezt magukról. A külsőjük nem tudom igazából milyen volt mivel nem voltam rá kíváncsi, de tény, hogy 20ból 1 ha tényleg normálisnak és értelmesnek tűnt az alatt a rövid beszélgetés alatt.

De megnyugtatlak, hogy viszonylag normális vagyok (már amennyire bárki is lehet) de ezek a pasik nagyon gázosak voltak.

2013. júl. 11. 00:58
 19/21 anonim ***** válasza:

2 csajjal volt randim innen.

Am 63 oldal privát :)

2013. júl. 11. 01:05
 20/21 anonim ***** válasza:
igen. kajáltunk, keféltünk, számot cseréltünk, hazamentünk. azóta nem beszélünk,csak ha dugni akarunk. nem hazudott magáról. és marha sok privátom van.:D
2013. júl. 11. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!