Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkérte a számomat egy házibulin, és búcsúzáskor mondta, hogy majd keres. Fog hívni? Mikor?
Péntek éjjelén voltam egy házibuliban, ahol megismertem egy srácot, és összemelegedtünk (végig beszélgettük a fél éjszakát:D), de csókig még nem jutottunk el, viszont tisztáztuk, hogy járna velem, és én is vele.:D Elkérte a mobil számomat. Reggel, elbúcsúzáskor ki kísért a kapuig, puszit adtunk egymásnak, aztán mondta, hogy majd keres. Nem ivott sokat, biztos, hogy emlékszik rám. Viszont a buli óta már eltelt 1-2 nap, és még nem hívott.:( Miért? Fog hívni? Ha igen, akkor mikor?
16/L
nem akarlak elkeseríteni de nem fog felhívni, én is jártam már így! nagyon jellemző ez a vislekedés!!!
a "majd hívlak"-ból szinte sose lesz ilyen szituációkban semmi.
Jaj már, tinédzserek..
Engem volt, aki hívott másnap, volt aki azóta sem..
Mi ezt most nem fogjuk neked megmondani látatlanból.
Nem jelent semmit h elkérte a számod. egyik barátnőmet a pasija 4 hónap múlva hívta, azóta együtt vannak több éve.
Ne pörögj rajta, és ne bikj ki ha nem hív.
Ne görcsölj rajta... ezt nem lehet megmondani. én is hasonló helyzetben vagyok amúgy mint Te, én is várom, hogy végre felhívjon vagy rámírjon msn-en a szemét parasztja.. de egyelőre semmi. ha keres, akkor örülj, ha nem, annak így kellett lennie. 2 nap amúgy még nem jelent semmit. meg mivel ti még elég fiatalok vagytok, elképzelhetőnek tartom, hogy be van szarva kicsit a srác és gyűjtögeti az erőt, hogy csörögjön. lehet, hogy csak 4-5 nap múlva hív. ne pörögj rajta. de te semmiképp ne keresd, majd ő hív, ha akar tőled valamit.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!