Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Olyan furán érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Olyan furán érzem magam most.

Figyelt kérdés
Beszéltem egy volt évfolyamtársammal, 15 éves, és mesélte, hogy ott aludt nála a barátnője... ott alvás, igen, de lehet más is. Én még korainak érzem, vagy túl hülye vagyok? Jaaaj
2009. okt. 18. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 15 éves vagyok.18 éves a barátom,7 hónapja vagyunk együtt..és egymásnál szoktunk aludni.és nem csak aludni:D

nyáron együtt voltunk Pl. nyaralni is..

a kérdésedet nem igazán értem,te is ott akarsz aludni a barátodnál csak a szexet még korainak érzed?ha így érzed a dolgokat,akkor ott van a petting,ha a szexre nem vagy még elég érett,és ezt a barátodnak is mond el,hogy még nem szeretnéd,mert nem érzed magadat késznek rá:)

én amúgy 14 évesen vesztettem el a szüzességemet,én már készen álltam rá,lehet,hogy még nem vagy rá elég érett lelkileg,és fizikailag:) ez miatt ne aggódj:) eljön a te/ti időtök is.

2009. okt. 18. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha korainak érzed, akkor korai. Mindenki máskor érik...

Amúgy meg nem ezzel kell kezdeni. Az első (jó pár) találkozás ne legyen ilyen hosszú - vagy, ha megbízol benne, akkor lehet együtt aludni, de akkor előre meg kell beszélni, hogy max. ölelkezés lesz.

2009. okt. 18. 16:32
 3/4 nicol90 ***** válasza:
Ezt a kérdést egy kicsit pontosítsd mert csak úgy tudunk segíteni mert sokan nem értik ezt a dolgot!
2009. okt. 18. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:

szerintem én tökéletesen értem a kérdésedet. pontosan ugyanez játszódott le bennem 3 éve (8.ban). mikor már akkor mesélték az akkori osztálytársaim, h jajj majdnem széttéptük egymást (a suliban), ha lett volna ott egy ágy... nem is tudom ilyenek. meg néhányan már akkor nem voltak szüzek. és ez miatt én olyan rosszul éreztem magam. de nem tudnám megmondani h miért. egyrészt szerintem bennem volt a féltékenység h nekik van barátjuk nekem akkoribann nem volt még (de a szexet undorítónak tartottam), meg az h én még nem is csókolóztam nekik meg már a szexen jár az agyuk. de közben zavart is h látták rajtam azt h én meg nagyon tapasztalatlan vagyok. és mindig bennem volt az az érzés h nekem kéne öket... nemistudom megvédeni?! nagyon furcsa gondolatok voltak, de elmúlt.:)

jah szal kb sztem ilyesmire gondolsz, vagyis nálam ez volt.

2009. okt. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!