Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi megfogja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi megfogja egy idegen nő fenekét az egy perverz állat, fordított esetben viszont ha a férfi nemtetszését fejezi ki, akkor mindenki melegnek titulálja. Miért?

Figyelt kérdés
Döntsük már el, hogy kell egyenlőség a nemek között, vagy nem!
2013. júl. 10. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó bocs! Ha Ha Ha Látom igazán szellemes vagy de szerintem meg az a rinyáló, aki most írtál előttem. A rinyálókat egyrészt, meg másrészt sem állhatom ki na erre varrjál most gombot!...

/FF/_(@089).

2019. ápr. 30. 18:15
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Előzö voltam:, és még annyi, hogy: Ni az, hogy tilos fogdosni?? Meg mi az, hogy nem kellene számonkérni a nőt mert...?? Ki a r*kos g****it érdekel? Ki a **** vagy te itt?? Törvény??, vagy isten??, vagy mi a f***szom? na most aztán igazán, de igazán felment bennem a pumpa. Tudod amit a bolhának lehet, azt lehet az elefántnak is, és amit az icipici Merkúrnak szabad, azt szabad a nagyon nagy Jupiternek is na vágod kicsi drágaságom?
2019. ápr. 30. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!