Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha beleszerettem egy fiúba nyaralás alatt?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogyan történhetett meg ez az egész. 20 éves leszek szeptemberben, és hát 1-1,5 hete jöttem haza Tunéziából, ahol egy hetet töltöttem a legjobb barátnőmmel. A fiú ott dolgozik, mint animátor, legelső percben 'kiszúrtam', hogy mennyire jól néz ki, de hát ennyi. Aztán egyik este miután lement a műsor, mindenféle disco zenéket raktak be, és én imádok táncolni, meg elvileg tudok is, és el kezdtem táncolni, ő ezt kiszúrta és odajött hozzám, beállt mögém és ő is elkezdte. Hát valami iszonyat jól táncolt, lényegtelen, egy ideig táncoltunk, iszogattunk, aztán az estét sikerült együtt tölteni, igen volt ennyi eszem, hogy belemenjek ilyen hülyeségbe.. Na mindegy és aztán a másik este áthívott az ő szobájába, ott aludtam, és hát annyira jó volt az a pár nap vele... De pontosan jól tudom, hogy minden csajjal ezt csinálja, hisz nagyon jóképű srác, ott meg mindenféle csaj van, hülye lenne ha ezt nem használná ki, pasi... Mégis nagyon megfogott, csak rá tudok gondolni, megadta a facebookját, meg a számát, és hát 'barátok' vagyunk, mégis ilyen 2 naponta szoktunk beszélni amikor is becézget, szívem, szerelmem stb, bár el tudom képzelni ezt hány lánynál játszhatta el..! Szoktunk kamozni, ahol megjegyzi, hogy még mindig milyen szép vagyok, meg már érdeklődött, hogy fogjuk-e látni egymást újra. Egyszerűen bármit megtennék, hogy újra láthassam, hogy megint megölelhessem, de tudom hogy erre 0,001% esély van, mégsem bírom kiverni a fejemből, egész nap csak rágondolok, minden zenéről és illatról ő jut eszembe, közben pedig pontosan tudom, hogy ő ugyanúgy előszeretettel csajozik kint, mindenkinél bejátsza ezt a szép vagy szivem dumát meg a hasonlókat, de a szívemnek és az érzéseimnek nem tudok parancsolni. Mit tegyek, el kell felejtenem, de nem megy :(
2013. júl. 10. 04:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ja én kérek elnézést, hogy te egyetlen egy cselekedete alapján minősíted és szólod le a másikat, akiről semmi mást nem tudsz...

Ez aztán egy felfogás, tudod, ha minden nap másik fiú ágyába bújnék, és éppen csak egy feliratot nem ragasztanék a hátamra, hogy 'gyere dugj meg', akkor oké hogy r*ibancnak gondolnak, de így hogy 20 évem alatt beleestem egyetlen egy ilyen jellegű hibába, hát tényleg szörnyű.. Én is pontosan tudom, hogy nem cselekedtem helyesen, de kétlem hogy az embereket egyetlen cselekedetük alapján kéne megítélni, mert a 2 hozzászólásod alapján én is tudnék nem túl kedves jelzőket rád ragasztani, de inkább nem teszem :)

2013. júl. 12. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Én szurkolok hozzá. :) Értéktelen nökböl már van igyis elég sajnos... Elöző meg azelötti voltam.
2013. júl. 12. 23:51
 13/18 A kérdező kommentje:

Na nehogy azt hidd, hogy te ezzel most teljesen a földbe tiportál, én tudom, hogy nem vagyok r*ibanc, a te véleményed meg egy forintot sem ér innentől kezdve a szememben, véleménye mindenkinek lehet, de előtte nem ártana sebességbe rakni az agyad, mielőtt fröcsög a kultúra a szádból :)

Nem is próbálom megértetni veled, hogy

2013. júl. 13. 01:43
 14/18 A kérdező kommentje:

lemaradt *

Nem is próbálom megértetni veled, hogy SEMMIT nem tudsz rólam, szóval ne dobálózz olyan szavakkal, aminek a jelentéséről fogalmad sincs.. Ahhoz meg, hogy veled beszélni lehessen kéne egy alapfokú intelligenciaszint, amiből neked egy cseppnyi sem jutott.

További sok sikert az életben, szerintem elkél majd, nyugodj meg ettől nagyobb r*ibanc nem leszek, mivel egyáltalán nem is vagyok az, de ahogy jólesik, ha te erre élvezel, hogy az embert 1 cselekedete alapján minősítesz, egészségedre váljék. :)

2013. júl. 13. 01:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Istenem de buta vagy...
2013. júl. 13. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Jaaaj de komoly mentség ez olyan mint hogy nem vagyok k*urva csak egyszer fogadtam el pénzt a szexért. Szánalmas...
2013. júl. 13. 16:13
 17/18 A kérdező kommentje:

Ez nem mentség, ezek a tények..

De látom a magyar mentalitás megint beüt, és akkor vannak akik elcsodálkoznak, hogy emberek százai miért mennek innen ki külföldre, vagy miért nem a magyar nőket ill. férfiakat választják párjuknak. Hát épp ez az oka, ez az idióta felfogás és gondolkozás, hogy mindenbe csak a rosszat keressük, a másikban a szálkát is észrevesszük, magunkban még a gerendát sem, ez már szánalmas..

A segítőkészség halvány látszata sincs meg egyikben sem, inkább azon lovagoltok hogy lefeküdtél egy fiúval, akit 3 napja ismertél, r*ibanc vagy, és ez nektek a felfogás és a megoldás, nem az hogy maga a kérdésre koncentrálnátok és akármilyen tanácsot is adnátok, áh dehogyis, csak szurkálódni tudtok mind ( tisztelet a kivételnek, már ha van).

Senki sem arra kíváncsi, hogy nektek mi a véleményetek rólam, nem az az oldal célja, hogy minősítsetek a kérdezőket, hanem hogy ha tudtok segítsetek, ha nem akkor meg szépen el lehet sunnyogni, mert a negatív és provokáló hozzászólásotok sz*rt sem ér, sajnos.

U.i.: Mintha a ti magánéletetekben minden olyan makulátlanul tiszta lenne, és soha semmi butaságot nem követettek volna el, pont úgy viselkedik mindenki, de azért megnézném, hogy hogy is van ez, hisz hibázni emberi dolog, és ti azok vagytok remélhetőleg :)

2013. júl. 13. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Figyelj ide 20L A választ a dolgaidra nem mi fogjuk itt megadni, max csak tanácsot adhatunk. Adott egy pasi aki 2000 kilométerre lakik töled de vele akarsz lenni. Ha meg tudjátok, akarjátok oldani akkor gyerünk, ha nem akor egy sms facebok távkapcsolatba semmi értelme belemenned mert az nem kapcsolat. Ami még fontos kérdés, hogy te kelessz e neki, mint komoly kapcsolat vagy sem, tud e hozzád hüséges lenni elvárod e ezt töle stb. Ezt vele kéne letisztáznod hogy a Csajozos munkálya, hozáállása és a távolság fügványében mi jöhet számitásba és mi nem. Én sajnos tul ragaszkodo pasi vagyok (sokszor rá is b*asztam) szoval biztos hasonlo szituban mindent megtennék hogy a szerelmemmel legyek akármilyen mesze is lekik meg akármilyen ember is, de ha jozan tanácsot akarnák adni aztmondanám hagyjad az egészet. Remélem tudtam segiteni.28F
2013. júl. 13. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!