Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha beleszerettem egy fiúba nyaralás alatt?
Ja én kérek elnézést, hogy te egyetlen egy cselekedete alapján minősíted és szólod le a másikat, akiről semmi mást nem tudsz...
Ez aztán egy felfogás, tudod, ha minden nap másik fiú ágyába bújnék, és éppen csak egy feliratot nem ragasztanék a hátamra, hogy 'gyere dugj meg', akkor oké hogy r*ibancnak gondolnak, de így hogy 20 évem alatt beleestem egyetlen egy ilyen jellegű hibába, hát tényleg szörnyű.. Én is pontosan tudom, hogy nem cselekedtem helyesen, de kétlem hogy az embereket egyetlen cselekedetük alapján kéne megítélni, mert a 2 hozzászólásod alapján én is tudnék nem túl kedves jelzőket rád ragasztani, de inkább nem teszem :)
Na nehogy azt hidd, hogy te ezzel most teljesen a földbe tiportál, én tudom, hogy nem vagyok r*ibanc, a te véleményed meg egy forintot sem ér innentől kezdve a szememben, véleménye mindenkinek lehet, de előtte nem ártana sebességbe rakni az agyad, mielőtt fröcsög a kultúra a szádból :)
Nem is próbálom megértetni veled, hogy
lemaradt *
Nem is próbálom megértetni veled, hogy SEMMIT nem tudsz rólam, szóval ne dobálózz olyan szavakkal, aminek a jelentéséről fogalmad sincs.. Ahhoz meg, hogy veled beszélni lehessen kéne egy alapfokú intelligenciaszint, amiből neked egy cseppnyi sem jutott.
További sok sikert az életben, szerintem elkél majd, nyugodj meg ettől nagyobb r*ibanc nem leszek, mivel egyáltalán nem is vagyok az, de ahogy jólesik, ha te erre élvezel, hogy az embert 1 cselekedete alapján minősítesz, egészségedre váljék. :)
Ez nem mentség, ezek a tények..
De látom a magyar mentalitás megint beüt, és akkor vannak akik elcsodálkoznak, hogy emberek százai miért mennek innen ki külföldre, vagy miért nem a magyar nőket ill. férfiakat választják párjuknak. Hát épp ez az oka, ez az idióta felfogás és gondolkozás, hogy mindenbe csak a rosszat keressük, a másikban a szálkát is észrevesszük, magunkban még a gerendát sem, ez már szánalmas..
A segítőkészség halvány látszata sincs meg egyikben sem, inkább azon lovagoltok hogy lefeküdtél egy fiúval, akit 3 napja ismertél, r*ibanc vagy, és ez nektek a felfogás és a megoldás, nem az hogy maga a kérdésre koncentrálnátok és akármilyen tanácsot is adnátok, áh dehogyis, csak szurkálódni tudtok mind ( tisztelet a kivételnek, már ha van).
Senki sem arra kíváncsi, hogy nektek mi a véleményetek rólam, nem az az oldal célja, hogy minősítsetek a kérdezőket, hanem hogy ha tudtok segítsetek, ha nem akkor meg szépen el lehet sunnyogni, mert a negatív és provokáló hozzászólásotok sz*rt sem ér, sajnos.
U.i.: Mintha a ti magánéletetekben minden olyan makulátlanul tiszta lenne, és soha semmi butaságot nem követettek volna el, pont úgy viselkedik mindenki, de azért megnézném, hogy hogy is van ez, hisz hibázni emberi dolog, és ti azok vagytok remélhetőleg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!