Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit lentebb írok attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit lentebb írok attól szerintetek elérzékenyül egy 20 éves lány?

Figyelt kérdés

talán igazad van el kell válnia az utjainknak... de azt ne várd h könnyen viselem ennyire meghatározó ember még nem volt az életemben... életem legjobb barátja vagy soha nem foglak elfelejteni megpróbállak elhagyni de nem foglak keresni ha egyszer elérem h ne hiányozz akkor többet nem akarok veled barátkozni mert ezt fájdalmat örülök ha most leküzdöm...köszönök mindent köszönöm azokat a telefonbeszégetéseket köszönöm h megbíztál bennem és a féltett titkaidat is elmondtad köszönöm h ennyi rosszat elnéztél... köszönöm h rád mindig szamíthattam köszönöm azt a sok nevetést amit veled éltem àt azt h vigasztaltál mikor.magam alatt voltam h bármit.mondam nem adtad tovább köszönöm azt a sok beszélgetést ami alatt még tanulhattam is köszönöm h elviselhetővé tetted az iskolát köszönöm azt a sok hülyülést és a legfökébb azt köszönöm h életet adtál nekem ha te nem vagy valószínüleg egy vissza huzodo ember vagyok KÖSZÖNÖM A BARÁTSÁGODAT kérlek csak a jóra emlékezz ha zaklatlak akkor azt nézd el mert ez lesz életem legnagyobb lelki harca ég veled az egyetlen igaz barátom sajnálom

Épp most

2013. júl. 10. 00:11
1 2
 11/20 ameoland ***** válasza:
Valami hasonlót egyszer én is írtam. Írt rá 1-2 mondatot és gyors tempójú fokozatban ment tönkre a kapcsolat. Szerintem keveset érsz el vele és ő közel felszínes fog tudni maradni. Ne nekem legyen igazam, ha úgy kell lennie!
2013. júl. 10. 00:15
 12/20 anonim ***** válasza:

Kb. egy éve mi is ugyanígy váltunk el a legjobb barátommal. Szerelmes volt belém és el kellett búcsúznunk. Megkönnyeztem volna ha így köszön el tőlem, de ő nem tudta így kimondani az érzéseit.

21/l

2013. júl. 10. 00:15
 13/20 A kérdező kommentje:
jó csak már elment... de talán így is hatásos lesz vszont örülök h bőgés nélkül leírtam nem még helyesírás
2013. júl. 10. 00:16
 14/20 anonim ***** válasza:

a közepe nagyon tetszett. Én elsírtam magam, mert a saját helyzetembe képzeltem be.

Csak néhány helyen ugyanazokat a dolgokat írod, alakítsd át.

2013. júl. 10. 00:23
 15/20 A kérdező kommentje:
késő sajnos négy nap szinte alvás nélkül rohadt kevés kajáva annál több alkoholal ez sikerült h szert akkor ez is elég ha meg nem akkor meg se érdemli h szenvedjek
2013. júl. 10. 00:30
 16/20 anonim ***** válasza:
Na, akkor együtt érzek öcsém, ugyanabban a cipőben járunk. Amúgy majd az 5-6 napon úgyis beájulsz, én egy támlás székben aludtam el például, de lehet rájátszott a whisky is.
2013. júl. 10. 03:19
 17/20 anonim válasza:
Én most ilyesmi helyzetbe vagyok (én vagyok a lány...) szóval maximálisan bele tudom élni magam, hogy ezt írja nekem valaki, és ahogy olvastam verdesni kezdett a szívem.
2013. júl. 10. 13:28
 18/20 A kérdező kommentje:
még még sem nézi ennyire nem méltat
2013. júl. 10. 23:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Szard le! Meg se érdemli hogy így viselkedj vele!
2013. júl. 11. 00:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Le is szarom !!!! ennyi volt annyit tudott erre visszí írni hogy 'ég veled' bárkinek mutattam megkönnyezte ő a "barátom' volt és kle se szarja ennyi volt!!!!
2013. júl. 11. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!