Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit lentebb írok attól szerintetek elérzékenyül egy 20 éves lány?
talán igazad van el kell válnia az utjainknak... de azt ne várd h könnyen viselem ennyire meghatározó ember még nem volt az életemben... életem legjobb barátja vagy soha nem foglak elfelejteni megpróbállak elhagyni de nem foglak keresni ha egyszer elérem h ne hiányozz akkor többet nem akarok veled barátkozni mert ezt fájdalmat örülök ha most leküzdöm...köszönök mindent köszönöm azokat a telefonbeszégetéseket köszönöm h megbíztál bennem és a féltett titkaidat is elmondtad köszönöm h ennyi rosszat elnéztél... köszönöm h rád mindig szamíthattam köszönöm azt a sok nevetést amit veled éltem àt azt h vigasztaltál mikor.magam alatt voltam h bármit.mondam nem adtad tovább köszönöm azt a sok beszélgetést ami alatt még tanulhattam is köszönöm h elviselhetővé tetted az iskolát köszönöm azt a sok hülyülést és a legfökébb azt köszönöm h életet adtál nekem ha te nem vagy valószínüleg egy vissza huzodo ember vagyok KÖSZÖNÖM A BARÁTSÁGODAT kérlek csak a jóra emlékezz ha zaklatlak akkor azt nézd el mert ez lesz életem legnagyobb lelki harca ég veled az egyetlen igaz barátom sajnálom
Épp most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!