Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tizenévesek, mondjátok, divat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenévesek, mondjátok, divat ma még a lassúzás?

Figyelt kérdés

Szoktatok mittudomén osztálybulikon, akármilyen bulikon lassúzni?

Discokban gondolom hogy már nincs ilyen, ami szerintem nagy kár, mert erre is lehetett azért ismerkedni, jobban mint ma a hangos zenére, ahol orditozva lehet csak beszélgetni.

Nálunk még divat volt azért, és még nem vagyok 30, de emlékszem, minél nagyobbak lettünk, annál kevesebb volt a lassúzás.

2013. júl. 9. 22:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nyugi kedves 20éves :) senki nem kért rajtad számon semmit.

Sőt, senki nem definiált téged, nem kell ennyire komolyan venni.

A "változnak az idők el kell fogadni" majd kérdezd magad 10 év múlva, akkor hogy látod.

Retorikai-didaktikai kérdésfeltevéses vitákba pedig jobb, ha nem megyünk bele, a példád ugyanis nem helytálló, nem állítható fel párhuzam.

Köszönöm a válaszaidat mindenesetr!

2013. júl. 10. 14:34
 12/21 anonim ***** válasza:
A 20 éves srácnak üzenném, hogy nem biztos, hogy az a jó, ha beletörődünk abba, amilyen irányba halad a világ most. Gondolj csak bele abba, hogy a mi korosztályunk mire fog visszaemlékezni 10-20 év múlva? Arra, hogy milyen drogokat próbált ki a bulikban vagy hány csajjal/pasival kavart? Erre aztán lehet emlékezni, tényleg.. pf.. Talán egy kicsit szebb emlék lehet az idősebb korosztálynak, ha arra gondolnak vissza, hogy lassúztak valakivel, vagy ilyesmi. :)
2013. júl. 10. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:

Nem érdekel mások mit csinálnak , amíg engem nem zavarnak vele. Saját magammal foglalkozom , a saját életemet építem , és egy kezemen meg tudnám számolni hány ember szavára adok. Újítások mindig is voltak és lesznek , ha tetszik , ha nem , ha nem lennének megállna az egész világ fejlődése. Részemről ennyi.

20f

2013. júl. 10. 21:43
 14/21 A kérdező kommentje:

Elhatarolodsz, falakat huzol, nem erdekel, nem foglalkozol veluk, a kornyezeteddel.

Merthogy a sajat eletedet epited.

Amibe nem fer bele a kornyezeted.

Vegulis teged nem zavar, ha a kettovel melletted levo szomszedban az alkoholista veri a feleseget, nem a te ugyed.

Te meg vagy nagyon tapasztalatlan vagy, vagy nagyon onzo, es bizony, az ilyenek okozzak a kart a tarsadalomnak.

Ujitasok: Bartok, Neumann, igen, az ujitas. De lassuzas lassu, ismerkedos tanc helyett uj jelentessel bir mint kabitoszerezes, hat nagyszeru, de jo, valtozik a vilag, nem biztos hogy ez rossz, lol.

Bizonyara nem ezt akartad mondani, de ez jon at, es mint lattad, masoknak is.

Hidd el, hogy igenis fontos, hogy a kornyezetedben mi tortenik, es nem homokba dugni a fejunket, hanem igenis segitenunk kell a kornyezetunkben mindenkinek aki raszorul.

Es nem, nem mondta senki hogy ilyen vagy olyan lennel, egyszeruen, abbol a kicsibol ami itt elhangzott, ilyen valaszt generalt. Reszunkrol pedig ennyi.

2013. júl. 10. 23:11
 15/21 anonim ***** válasza:

Úristen , belőled meg az jön át , hogy valami szociológus vagy bölcsész lehetsz (esetleg pszichológus?!), már ne is haragudj , aki elméletben mindent kiválóan tud , meg mindenről tanult , csak éppen a valóság nem erről szól. Elég jól ismerem a kortársaimat , 100x jobban mint te , ezért is válaszoltam a kérdésedre , de biztos jobban örültél volna egy olyan válaszolónak aki már elmúlt 30 és leírja a múltat , de legalább azt hallottad volna amit szeretnél.

A környezetem számomra a barátaimat , osztálytársaimat , családomat , közelebbi ismerőseimet jelenti.

És ne várja el senki tőlem , hogy amíg én igyekszem a legtöbbet kihozni magamból , hogy vigyem valamire , sokszor emiatt sok dologról lemondok , addig a mai "szegény" fiatalokon sajnálkozzam , hogy miért isznak , drogoznak , meg fekszenek össze mindenkivel.

Ez azt hiszem érthető és világos. Egyébként ha gondolod szívesen vitatkozok még , mert szeretem a műfajt :)

2013. júl. 11. 11:35
 16/21 A kérdező kommentje:

Vitatkozni csak azzal lehet, aki megfelelo partner hozza.

6 ev azert nem korkulonbseg am, majd rajossz, minden megnyilvanulasodbol csak az eretlenseg beszel, es ezt nem is lehet komolyan venni.

En bolcsesz XD ezen jot rohogtem, nem kisfiam, orvos vagyok, te pedig bizonyara valami mamakedvence a fizetos sulik egyiken, ami ugye minden bokorban van, na eleg volt mar, huzzal vissza tanulni.

2013. júl. 11. 14:03
 17/21 anonim ***** válasza:
"lol , XD " Hát ezek alapján te aztán nagyon érett vagy , gratulálok ! Kb. mint egy 17 éves. "Na eleg volt mar huzzal vissza tanulni" ... és stílusod is roppant kifinomult ! Tényleg már az állítólagos "értelmiségi" embereknek is ez a szintje ?! Ha nem ismernék mást is , eléggé kétségbe esnék..
2013. júl. 11. 22:16
 18/21 anonim válasza:

Szerintem nem. Bár szórakozóhelye válogatja. Annó mikor elkezdtem discoba járni még nagy divat volt ott is a lassúzás. Nagy élmény volt mikor éjfélm körül lassúszámokat tett be a DJ és lámpák lekapcs, csak a discogömb fénye és a hangulatvilágítás ment. Ekkor csattantak el ám az igazi smacik. :)

34/f

2013. júl. 11. 22:29
 19/21 anonim válasza:
Mi szoktunk sulibulin.. Minden évben az iskolánkban, mi a magyar tagozat, 5-8 osztály (Romániai vagyok..) rendezünk magunknak 2 bulit. 4 órát tart egy buli és az alatt 4-5 lassúzós szám is van. Én például szeretek lassúzni. 13 éves vagyok.. És nem mindenki van ezzel így, de én minél idősebb leszek annál jobban megszeretem a lassúzást.
2014. júl. 20. 12:41
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes kedves utolsó válaszoló. :-)
2014. júl. 20. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!