Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak ugy lehet járni valakvel ha már szereted az elején?
Figyelt kérdés
Elég furán hangzi a kérdés de valaki egyszer azt mondta nekem h nem fogok xy-nal járni mert nem szeretem már korábban jártak akkor szakitott vele és most azt mondja h nincs semmi baja vele csak nem szereti és ezért nem probálja meg nekem ez azért furcsa mert akárkivel kezdek járni egyből szerintem senki sem szereti a másikat el kell telnie x időnek h beleszeress a másikba... és előtte össze kell "barátkozni"...2009. okt. 18. 11:30
1/8 anonim válasza:
meg kell ismerni majd megszokni a másikat
2/8 A kérdező kommentje:
a példa akit felhoztam már 2 éve ismerték egymást és összejöttek majd a pasi szakitott a csajt ez megváltoztatta eléggé as csaj még szereti de a pasi mondja ezt h semmi baja nincs a csajjal meg összeillenek csak em szereti és ezért nem akarja egprobálni...
2009. okt. 18. 11:40
3/8 anonim válasza:
nehéz úgy kapcsolatot kialakítani hogy mindent tudsz a másikról , érdekes ez a 2 év
4/8 A kérdező kommentje:
a 2 év ugy mint osztálytársak...
2009. okt. 18. 11:51
5/8 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy az elején még egyáltalán nem vonzódnak egymáshoz, és ez csak később változik. Tényleg nem árt, ha összebarátkoztok előtte, és megismeritek egymást. Közben megváltozhatnak az érzések is.
6/8 A kérdező kommentje:
az jobb lenne ha a csaj meg a pasi összebarűátkozna megint ? cs lehet h a csajnak nem menne a barátság mert még midnig szereti... de szerintetek ha menne és barátok lennének többször egy társaságba a fiu rájönne h megprobálhatná....
2009. okt. 18. 12:03
7/8 anonim válasza:
gondolom egyénfüggő is... én például nem járnék úgy senkivel, ha már alapból nem vagyok bele fülig szerelmes :)
8/8 anonim válasza:
spec nekem a barátom osztálytársam gimi 9.-től kezdve.. most vagyunk végzősök. áprilisban jöttünk össze.. addigra ismertük meg egymást tetőtől talpig annyira, h olyan szintű volt a barátságunk amit már nem lehetett ezen a síkon folytatni és továbbléptünk.. úgyhogy. igen, számít, h szerelmes legyél fülig, már az elején.. plusz ismerd is. mi plö mióta ismerjük egymást nem veszekedtünk és mióta együtt vagyunk se.. ha bajunk van, megbeszéljük, mert teljesen ismerjük egymást. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!