Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak ugy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak ugy lehet járni valakvel ha már szereted az elején?

Figyelt kérdés
Elég furán hangzi a kérdés de valaki egyszer azt mondta nekem h nem fogok xy-nal járni mert nem szeretem már korábban jártak akkor szakitott vele és most azt mondja h nincs semmi baja vele csak nem szereti és ezért nem probálja meg nekem ez azért furcsa mert akárkivel kezdek járni egyből szerintem senki sem szereti a másikat el kell telnie x időnek h beleszeress a másikba... és előtte össze kell "barátkozni"...
2009. okt. 18. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
meg kell ismerni majd megszokni a másikat
2009. okt. 18. 11:38
 2/8 A kérdező kommentje:
a példa akit felhoztam már 2 éve ismerték egymást és összejöttek majd a pasi szakitott a csajt ez megváltoztatta eléggé as csaj még szereti de a pasi mondja ezt h semmi baja nincs a csajjal meg összeillenek csak em szereti és ezért nem akarja egprobálni...
2009. okt. 18. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
nehéz úgy kapcsolatot kialakítani hogy mindent tudsz a másikról , érdekes ez a 2 év
2009. okt. 18. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
a 2 év ugy mint osztálytársak...
2009. okt. 18. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Létezik olyan, hogy az elején még egyáltalán nem vonzódnak egymáshoz, és ez csak később változik. Tényleg nem árt, ha összebarátkoztok előtte, és megismeritek egymást. Közben megváltozhatnak az érzések is.
2009. okt. 18. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
az jobb lenne ha a csaj meg a pasi összebarűátkozna megint ? cs lehet h a csajnak nem menne a barátság mert még midnig szereti... de szerintetek ha menne és barátok lennének többször egy társaságba a fiu rájönne h megprobálhatná....
2009. okt. 18. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
gondolom egyénfüggő is... én például nem járnék úgy senkivel, ha már alapból nem vagyok bele fülig szerelmes :)
2009. okt. 18. 13:22
 8/8 anonim válasza:
spec nekem a barátom osztálytársam gimi 9.-től kezdve.. most vagyunk végzősök. áprilisban jöttünk össze.. addigra ismertük meg egymást tetőtől talpig annyira, h olyan szintű volt a barátságunk amit már nem lehetett ezen a síkon folytatni és továbbléptünk.. úgyhogy. igen, számít, h szerelmes legyél fülig, már az elején.. plusz ismerd is. mi plö mióta ismerjük egymást nem veszekedtünk és mióta együtt vagyunk se.. ha bajunk van, megbeszéljük, mert teljesen ismerjük egymást. 18/L
2009. okt. 18. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!