Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Nagyon fontos
Sziasztok, próbálom röviden leírni!
A barátommal 3hónapja vagyok együtt, és az utóbbi időbe (2-3hete) azon gondolkozok hogy kell e nekem ez a kapcsolat vagy nem, az az igazság hogy szerelmes nem vagyok belé, csak szeretem..
Már gondolkoztam azon is hogy vége legyen, mostanában kevesebbet is találkozunk, és ez miattam van mert inkább barátnőzők ilyesmi..
Ma szóba hozta ezt a dolgot, mondta hogy észrevette hogy már nem olyan vagyok mint az elején, nem törődök vele annyit és nem is keresem sokszor. mondta hogy ö tényleg szeret de ha én nem és nem akarok már vele lenni akkor inkább most mondja meg.
DE nem tudom megtenni hogy azt mondjam hogy vége. Hiányozna azt érzem.. És egész délután sírtam ez miatt..
Szerintetek mi lenne a helyes döntés?
Bocsi ha valakit untatok ezzel, de légyszi normálisan válaszoljatok ha lehet:)
ha nem vagy belé szerelmes, inkább ne áltasd
úgy neki is sokkal rosszabb
lehet hogy félsz, de előbb-utóbb találsz olyat akit tényleg szeretsz
ha nem szakítasz, a barátodnak lesz rossz
ha szereted (akár csak barátként) akkor a te érdeked is hogy neki jó legyen
ne bántsd meg
Nem azért sírtál, mert hiányozni fog neked.. Csak az fog hiányozni, hogy kapcsolatban vagy. Ne ragadj le egy olyan fiú mellett, akibe nem vagy szerelmes. Itt a nyár, elég sok esély van az ismerkedésre. :)
Mellesleg minél tovább húzod, neki annál rosszabb... Egyre jobban megszeret, és hozzád szokik. Ne "hülyítsd" szegényt.. :/
Keress mást.. :)
sok igazságot írtok be kell látnom.. :)
nem szeretném megbántani, de lehet épp ezzel bántom meg amit most csinálok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!