Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem telik unalmasan a nyár?
Hogy lehet az, hogy van 6 barátnőm akivel tudok menni és megyünk is ide-oda, bulizni stb, meg egy pasi is akivel találkozok minden héten , mentünk Volt-ra, Sound-ra is fogunk és mégis úgy érzem, hogy tök uncsi...Ti mit csináltok?
22L
Ez szerintem nem felvágás ha belegondolsz havi 16 ropira jön ki a 200ezer szóval a mekiben többet keres az ember :D
100ezerből meg kb eljutsz az ukrán határig meg vissza :D
Hát tudlak sajnálni... Két hónapon keresztül magoltam és tanultam, hogy sikerrel vegyem a vizsgákat, mert szükségem van a támogatott helyre, nem bukhatok...
Kb egy hetet ha pihentem, mely alatt orvosi vizsgálatokra szaladgáltam, ugyanis addig arra nem volt idő.
Most pedig napi 9 órában dolgozom, dzsunka aljamelót, mert más nincs, de a pénz kell. A munkatársammal igyekszünk végigszórakozni a napot, hogy ne legyen annyira monoton. A nap végén csak azt sajnálom, hogy nincs több időm és pénzem a barátaimra.
Tudlak sajnálni, hogy ennyi "fölös" pénzzel, ennyi baráttal és fesztivállal te még képes vagy unatkozni is... Neked mindegy mennyi pénzed lesz, sose leszel boldog bzdmeg...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!