Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükségem van rá. Mit csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van rá. Mit csináljak, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Megláttam, és mást éreztem, mint eddig (szerintem ismerős érzés). Nem mondhatni, hogy helyes, sőt..., de megfogott benne valami, kisugárzása. 20 éves lány vagyok, ő fiatalabb tőlem pár évvel (tudom, hogy gáz, de mit csináljak). A buszon mindig látom, szoktam nézni is, persze próbálom nem túl feltűnően, múltkor mondjuk azt vettem észre, hogy néz, de szerintem azért, mert észrevette, hogy bámulom. Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám? Nem mehetek oda hozzá a buszon, hogy "hé, tetszel".
2009. okt. 17. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ülj le/állj mellé beszélgetni! Értékelni fogja.

Amúgy miért lenne gáz? Ha valaki szerint az, akkor majd mondja. Ha felületes lennék úgy jött volna le, hogy ez a véleményed! Ezzel megfelelteted magad annak, aki szerint gáz. :)

Visszatérve az eredeti témára, köszönj rá, és nézz mélyen a szemébe. Közben mosolyogj, valszeg Ő is kapni fog az érzésből amit Te éreztél. Lehet hogy zavarba is jön, akkor meg már talán neked is könnyebb :D

2009. okt. 17. 22:46
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :D Erőt veszek magamon! :D
2009. okt. 17. 22:47
 3/18 anonim ***** válasza:

hát én pl örülnék neki!:D

16f

2009. okt. 17. 22:49
 4/18 A kérdező kommentje:
Egy fiatalabb pasit (16 körüli) nem zavarna egy idősebb csaj?
2009. okt. 17. 23:00
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem értem, olyan mintha a srác írt volna később :D

Amúgy ez tök egyedi, az a feladatod hogy rájöjj!

2009. okt. 17. 23:04
 6/18 anonim ***** válasza:

hát ha jólnézel ki akkor tuti nem (remélem engem néztél ki XD)

16f

2009. okt. 17. 23:07
 7/18 A kérdező kommentje:

:D Kitudja... de nincs olyan mázlim, hogy te legyél az! :D

Anyit árulj el, hogy melyik megyében laksz? :D

Amúgy nem nézek ki rosszul, de nem tudom bejönnék e neki. Olyan átlagosnak mondom magam. :)

2009. okt. 17. 23:09
 8/18 anonim ***** válasza:
BAZ megye:P
2009. okt. 17. 23:14
 9/18 A kérdező kommentje:
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
2009. okt. 17. 23:15
 10/18 anonim ***** válasza:
kb 5% esély lett volna arra hogy egy megyébe vagyunk:D
2009. okt. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!