Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szerelmesek? Hányszor? Viszonzottan vagy viszonzatlanul?

Figyelt kérdés
Kort, nemet írjatok légyszi! :)
2013. júl. 8. 17:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a tizen X éves embereknek üzenem akik azt írták hogy 'néhányszor' 'sokszor' stb: NEM voltatok még szerelmesek !! majd ha jön az az EGY akit évekig nem tudtok kiverni a fejetekből, úgy érzitek soha senki más nem kell, hozzá érni sem tudnátok máshoz, csak ő kell reggel délben este, na AZ a szerelem. olyan szerelem nem létezik hogy "megláttam a távolba, beszéltem vele 3x és már bele vagyok zúgva. nem kellettem neki, szóval 2 hét múlva már másba voltam szerelmes" ilyen nincs. ez szarság.

én egyszer voltam szerelmes - persze nekem is voltak előtte erős fellángolásaim - , de sehol nem volt egyik sem ahhoz az egyhez képest.

18 évesen szerettem belé, most 22 vagyok, és csak a gonoszkodásai miatt szerettem ki belőle. egy hete szakítottunk. szeretett engem, de nem volt belém szerelmes. szóval többé kevésbé viszonzatlan volt. ami a legszomorúbb, hogy a nagy évek ellenére néhány hónapig voltunk csak együtt..

22/L

2013. júl. 8. 18:32
 12/20 anonim ***** válasza:
hát igazatok van,lehet hogy ez mégse igazi szerelem volt,de akkor úgy éreztem és nagyon rossz volt:/
2013. júl. 8. 19:06
 13/20 anonim ***** válasza:
soha 21L
2013. júl. 8. 19:35
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam az, viszonzatlanul. A kedves 11-es kérdező kedvéért még azt is leírom, hogy 4 évig voltam oda érte, pedig ő rám se nézett soha.
2013. júl. 8. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:

11-es vagyok :)

utolsó, te valamit nagyon félreértettél.. én azokat hoztam fel példának, akik 2 hetente más-más emberbe hű de nagyon szerelmesek...

2013. júl. 8. 19:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Értem, csak gondoltam leírom.
2013. júl. 8. 19:53
 17/20 anonim ***** válasza:

jolvan

a te kommentedbe amúgy sem kötöttem volna belé, az értelmes volt :) bár szomorú :(

2013. júl. 8. 19:54
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem elsőnek 11 éves koromba volt szerelmem 2 évig. Leszart. Kiröhögött meg mindin. Elég bunkó volt, tehát viszonzatlanul.

Most vagyok szerelmes másodjára egy fiúba már féléve. Ő viszonoz de nem mer lépni mert 13 éves. De majd csak lesz valami. Csinál érdekes dolgokat, de azok is jók. 13/L

2013. júl. 8. 21:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Én is folyton "szerelmes" vagyok, de a nagyrészük csak fellángolás, tetszés, ezért is tettem idézőjelbe. Igazából most már nehéz megítélni visszamenőleg, hogy mi volt ezek közül szerelem. Először kb. 13 lehettem, de ezt már nem nevezném gyerekszerelemnek, elég sokíig tartott ez az érzés, de persze viszonzatlan volt, nem is lett semmi, de ezt már azért szerelemnek tartom, a korhoz mérten. Aztán később volt egy, ami bár viszonzott volt, de nem tartott sokáig, részemről nem volt tartós érzés. Majd jött egy csaknem 4 évig tartó viszonzatlan, és eddig az volt a legerősebb érzés, hiába reménytelen, ekkor értettem meg, mi az a szerelem. Most már elmúlt szerencsére, de nagyon szeretném, ha legalább így szerethetnék valakit, aki viszonozza.

19/L

2013. júl. 8. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Kétszer, viszonzatlanul..
2022. szept. 20. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!