Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senkinek nem vagyok fontos, senki nem kér belőlem akármit csinálok?
Nem tudom, de azt se, h a bunkóskodással mivel lesz jobb..
más: bocsánat az értelmetlen szavakért, a telómon bekapcsolva maradt a prediktív szövegbevitel...
szerintem én egy kedves, nyitott ember vagyok. mégsem csörög folyton a telefonom. sokszor nekem kell ismerősökre ráírni, programokat szervezni, stb.
vess föl te ötleteket, hogy menjetek el valamit csinálni. ennyi. nem várni kell, hanem aktívnak kell lenni. és ne panaszkodj, mert a panaszkodós embereket mindenki kerüli. tehát legyél vidám, akkor is, ha erőltetni kell. egy idő után alapállapotod lesz a vidámság.
ha te szervezel programokat, ahova bárki elhozhatja az ismerőseit, meg te mutatsz be embereket egymásnak, te leszel mindenki ismerőse, a középpont. ez egy idő, mire kialakul, de érdemes rajta dolgozni.
Társleresö?Adj fel egy olyan hirdetést,ahol ezt igy leirod.több társkeresön is....hátha van egy lány aki ugyanigy van...a nagy számoj törvénye alapján...
ird bele:nem vagyok trendy menö,stb,és nem is akarok az lenni!
" jó nőt találni"
Ne objective "jót" hanem olyat keress aki neked jó, bár lehet objective nem annyira jó. Nekem legalábbis sok olyan csaj "bejött" már akik objective átlagosnak vagy valamivel azalattiaknak "tekintendők" voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!