Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Senkinek nem vagyok fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senkinek nem vagyok fontos, senki nem kér belőlem akármit csinálok?

Figyelt kérdés
nem vagyok rossz ember, mégsem kiváncsi rám senki. nem hogy a lányok sem, de még a haverokat éérdeklem. mit tegyek?

2013. júl. 8. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
Aha. Akkor SZERINTED miért nem érdekelsz senkit?
2013. júl. 8. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de azt se, h a bunkóskodással mivel lesz jobb..

más: bocsánat az értelmetlen szavakért, a telómon bekapcsolva maradt a prediktív szövegbevitel...

2013. júl. 8. 16:29
 13/20 anonim ***** válasza:
az van, hogy neked kell programokat szervezned, amire elhívsz másokat.
2013. júl. 8. 17:29
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
és természetesen neked is KELL minden vendég zabálását fizetni. Szóval ha csóró vagy rácsesztééél
2013. júl. 8. 17:31
 15/20 A kérdező kommentje:
mondom, hogy egyiksem vagyok. ezért nem értem az életemet
2013. júl. 8. 17:38
 16/20 anonim ***** válasza:

szerintem én egy kedves, nyitott ember vagyok. mégsem csörög folyton a telefonom. sokszor nekem kell ismerősökre ráírni, programokat szervezni, stb.

vess föl te ötleteket, hogy menjetek el valamit csinálni. ennyi. nem várni kell, hanem aktívnak kell lenni. és ne panaszkodj, mert a panaszkodós embereket mindenki kerüli. tehát legyél vidám, akkor is, ha erőltetni kell. egy idő után alapállapotod lesz a vidámság.

ha te szervezel programokat, ahova bárki elhozhatja az ismerőseit, meg te mutatsz be embereket egymásnak, te leszel mindenki ismerőse, a középpont. ez egy idő, mire kialakul, de érdemes rajta dolgozni.

2013. júl. 8. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Társleresö?Adj fel egy olyan hirdetést,ahol ezt igy leirod.több társkeresön is....hátha van egy lány aki ugyanigy van...a nagy számoj törvénye alapján...

ird bele:nem vagyok trendy menö,stb,és nem is akarok az lenni!

2013. júl. 10. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Pavelic Ante: ugye te férfi vagy?
2013. júl. 10. 09:56
 19/20 A kérdező kommentje:
társkeresőn is nehéz jó nőt találni. élőben meg gyáva vagyok
2013. júl. 10. 11:20
 20/20 anonim ***** válasza:

" jó nőt találni"

Ne objective "jót" hanem olyat keress aki neked jó, bár lehet objective nem annyira jó. Nekem legalábbis sok olyan csaj "bejött" már akik objective átlagosnak vagy valamivel azalattiaknak "tekintendők" voltak.

2013. júl. 10. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!