Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milen, ha egy lány sokat sportol, emellett nagyon csajos?
Figyelt kérdés
Főként fut, gördeszkázik, és biciklizik, de bármiben szívesen benne van, nagyon szeret sportolni.
De csajosan néz ki, hosszú, szőke haj egyenes frufruval, csinosan, bájosan öltözik, szoknyák, blúzok, egyberuhák, színes öltözködés. :)
17L
2013. júl. 8. 15:33
2/6 A kérdező kommentje:
Hát, hogy zavaró-e, hogy sokat sportol, de nőies.
2013. júl. 8. 15:37
3/6 anonim válasza:
Igen.Öltözzön fiúnak akármennyire is szép. Ekkora hülye kérdést
4/6 anonim válasza:
A hosszú és boldog élet titka, hogy magadnak felelj meg.
Én is sportolok és hétköznap nőies ruhákat viselek, de nem azért mert másoknak ebben tetszek ,hanem mert ezek a kedvenc gönceim. Ilyen az ízlésem.
5/6 anonim válasza:
Az nem baj, hogy csinos és sportol is mellette, az, hogy buta, mint a főd az sokkal nagyobb probléma.
6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, csak idősebb változatban. A fiúk egyszerűen imádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!