Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok őszinte véleményt, hogy ez így ri***os-e?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Nem rég tettem fel ezt a kérdést és sokak szerint ri-bancos így nm vettem fel melltartó nélkül de most újra felmerült ez bennem és szerintem nem ri-bancos és nincs nagy mellem annyira nem lenne feltűnő.
Én a szemérmesebb lányok csoportjába tartozok, szóval eszembe sem jutna így felvenni, de ha te melltartó nélkül is jól érzed magad benne, akkor nem fognak emiatt megkövezni.
17L
Túl sokat törődsz mások véleményével és külsőségekkel.
Ha az foglalkoztat, hogy ne legyél lotyós, akkor már eleve nem vagy az.
Nem r*bancos, csak közönséges. Persze, hogy a pasik azt mondják vedd fel így, ha azt kérdeznéd tőlük, hogy menj-e ki az utcára félmeztelenül arra is igennel voksolnának :D
De én alapvetően nem vásárolok olyan felsőt, amiről tudom, hogy nincs hozzá melltartóm.
20/l
Ahogy a masik kerdesnel is irtak, ugy nekem is elso ranezesre haloingnek tunt ez a felso.
Szerintem nem artana ala egy melltarto, nem is csak azert, mert atlatszanak a dolgok, hanem mert lehet, hogy egy lehajolasnal, vagy barmi mas mozdulatnal a kelletenel kicsivel tobbet tarna fel a ruha pucer valosagbol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!