Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Adnátok őszinte véleményt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok őszinte véleményt, hogy ez így ri***os-e?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Nem rég tettem fel ezt a kérdést és sokak szerint ri-bancos így nm vettem fel melltartó nélkül de most újra felmerült ez bennem és szerintem nem ri-bancos és nincs nagy mellem annyira nem lenne feltűnő.

2013. júl. 8. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát majd a pasik pont azt tanácsolják, hogy vegyél alá melltartót XD Női szemmel én az utcán elég jókat mosolygok ezeken, sosem értem mi lehet a cél az ágaskodó mellbimbóik mutogatásával.De ha te így érzed jól magad.
2013. júl. 8. 13:07
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kérdezed megint, ha annyira ragaszkodsz hozzá akkor vedd fel, max röhögnek egy jót:D Sok közönséges nőcske van, nem te leszel az egyedüli.
2013. júl. 8. 13:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha veszel melltartót, akkor kicsit sem ri***os. Engem így sem zavarna.
2013. júl. 8. 13:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Én a szemérmesebb lányok csoportjába tartozok, szóval eszembe sem jutna így felvenni, de ha te melltartó nélkül is jól érzed magad benne, akkor nem fognak emiatt megkövezni.

17L

2013. júl. 8. 13:47
 15/21 anonim ***** válasza:
nem ribis, de én nem venném fel
2013. júl. 8. 13:50
 16/21 anonim ***** válasza:

Túl sokat törődsz mások véleményével és külsőségekkel.

Ha az foglalkoztat, hogy ne legyél lotyós, akkor már eleve nem vagy az.

2013. júl. 8. 14:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem r*bancos, csak közönséges. Persze, hogy a pasik azt mondják vedd fel így, ha azt kérdeznéd tőlük, hogy menj-e ki az utcára félmeztelenül arra is igennel voksolnának :D

De én alapvetően nem vásárolok olyan felsőt, amiről tudom, hogy nincs hozzá melltartóm.

20/l

2013. júl. 8. 14:40
 18/21 anonim ***** válasza:
#17 Igen!:D
2013. júl. 8. 14:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Ahogy a masik kerdesnel is irtak, ugy nekem is elso ranezesre haloingnek tunt ez a felso.

Szerintem nem artana ala egy melltarto, nem is csak azert, mert atlatszanak a dolgok, hanem mert lehet, hogy egy lehajolasnal, vagy barmi mas mozdulatnal a kelletenel kicsivel tobbet tarna fel a ruha pucer valosagbol...

2013. júl. 8. 16:08
 20/21 anonim ***** válasza:
saját magamból kiindulva, csak azért, mert kicsi, attól még nem biztos, hogy nem nézem meg. de ha meglátom, hogy bizony jeleznek a bimbók, akkor tuti megbámulom! :)
2013. júl. 8. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!