Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem zavar, miért zavar? :OXD
Van egy srác..össze akar jönni velem..(talán szeret isxD)
nem tudom, hogy összejöjjek-e vele, mert mondjuk így bejön, meg rendes,aranyos..:D dee.. egy kicsit(eléggéXD) nagydarab:DDamivel nem is lenne gond:D mert én úgy kedvelem ahogy van és semmi bajom nincs a súlyával..azon kivül hogy magam sem értem miért..de egyszerűen nem vágyom arra, hogy megöleljem vagy bármi más..:S szal így testileg semmi vonzalmat nem érzek iránta..és nem tudom hogy ez azért van mert "kövér"(ami úgy általánosságban télleg nem zavar) vagy csak úgy alapból?
Ha már elgondolkodtál a dolgon és személyileg semmi bajod nincs a sráccal, akkor nyilván zavar a dolog ,csak nem akarod magadról azt képzelni, hogy a külső számít nálad. Természetes,hogy zavar kicsit ha nagyobb darab, nem mindenki bukik a mackókra :) Ne járjatok, ha nem érzel iránta vonzalmat (nem csak testileg értem)
pusz
hogy honnan tudom?:D
2 éve ostromol azzal, hogy próbáljuk meg:D
onnan..-.- kössz a választ sokat segítettél..:D
2. válaszolónak meg tényleg kösszi:)
szerintem inkább a barátság felé hajlanak az érzelmeid:) ezért nem érzel iránta semmiféle vonzalmat, viszont jó barátnak tekinted
nem javasolnám h járjatok a saját és az ő érdekében, mert igazán egyikőtök sem lenne boldog...
jóXD
3. válaszolónak ismét kösszi:)
:DD
amúgy pest;)XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!