Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy lerí rólam, hogy kétségbeesett vagyok, a vak is látja, hogy kapcsolatra, társra áhítozok . (? )
Kedves , de nem ismerkedem itt , csak nagyon jó kipanaszkodni magam ezen az oldalon .
Nem tudom mit mondjak .
Remélem mi mind találunk valakit akivel jól elleszünk .
Én azt tudom ,hogy én gyáva vagyok , az nem vitás . Csak nincs nekem erre energiám . Nem elég erősek ehhez az én idegeim . Én próbálok jó , rendes és korrekt lenni úgy álltalában az életben ,nekem ezek az alapelveim ,én úgy tartom így a helyes .
A pasikkal is így próbáltam ,de nem megy ,tehát az én nézeteim ,logikám nem válnak be . Belém nem szerelmes egyik sem , és mikor én a tisztelettel és szeretettel is beérném ,mert szerintem az is elég néha , legalább is ha az ember társra vágyik .
Lehet lángoló szerelem ami nem működik , vagy ami 1-2-3 év múlva végetér ,de ha az emberek szeretik és tisztelik egymást akkor az tarthat tovább is , persze ezt sokan majd hülyeségnek tartják , de én ezt gondolom . Nagyon sok szerelem véget ér és elmúlik ,mintha nem is lett volna , miért ne érthetné meg egymást 2 ember és alkothatnának egy közösséget ,csak mert nem szerelmesek , de stabil kapcsolatra vágynak .
Inkább szerintem azt látják rajtad a pasik, hogy te házasságot gyereket családot akarsz mihamarabb. És ezaz ami elriasztó lehet.
De az is lehet h férfiasan nézel ki, vagy bujkálsz..és nem vesznek észre túlzottan.
Vagy te vagy Barbibaba akit max megdugni akarnak csak.
Mondjuk nem mindegy h 21-néhány éves vagy avagy 40
Párkapcsolatot , lehetőleg tartóssat szeretnék , arra vágyok . Néha elkap hogy szeretnék gyerteket , de ez csak egyes boldog ,vagy annak tűnő párok látványa hozza ki belőlem . Amúgy nem tudok lelkesedni a gyerekekért . Csak azért ,hogy legyen ,nem akarok szülni .
Társra , támszra vágyom ,de nagyon sokat is adnék , én törődni akarok egy férfival , főzni , sütni neki meg kényeztetni, lelki társa lenni ,olyan személy akivel beszélhet .
Igen eléggé bujkálok ,de nem is vagyok olyan fajta nő akire mint a legyek a szarkupacra , úgy tapadnak a férfiak . Nem keltem fel nagyon az érdeklődésüket .
Nem vagyok barbi baba , messze vagyok a tökéletestől , megfektetnének de csak mert kanosak én meg szoktam provokálni mert szeretem kívánatosnak érezni magam , de melyik nő nem . Én szeretem a szexet nem kötelesséből csinálom/nám . Nem vagyok lotyó , az gondolom azért plusz pont .
Picit túl a harmincon .
Kölcsönös ,viszonzott szerelemről nekem hiába beszél valaki ,nekem olyan nem volt . Szerintem nem is olyan sürűn van az hogy kettő ember ugyanúgy szereti egymást szerelemmel . Sokan csak társara , párra vágynak és megalkusznak ezzel vagy azzal , hogy legyen valakijük .
"Társra , támszra vágyom ,de nagyon sokat is adnék , én törődni akarok egy férfival , főzni , sütni neki meg kényeztetni, lelki társa lenni ,olyan személy akivel beszélhet .
"---> áát az is lehet, hogy már most az idősebb feleségüket látják benned...amit nem mindenki szeret...
De sokan vannak akik erre vágynak, szóval lehet találni de azért neked is tenned kell, hogy valahol rád is tudjanak találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!