Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy lerí rólam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy lerí rólam, hogy kétségbeesett vagyok, a vak is látja, hogy kapcsolatra, társra áhítozok . (? )

Figyelt kérdés
Én ezt tudom magamról ,de azt nem tudtam ,hogy ez valóban látszik rajtam .

2013. júl. 8. 02:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Kedves , de nem ismerkedem itt , csak nagyon jó kipanaszkodni magam ezen az oldalon .

Nem tudom mit mondjak .

Remélem mi mind találunk valakit akivel jól elleszünk .

2013. júl. 8. 08:03
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom én 2 nemrégi pofáraesésen vagyok most túl és már unom . Úgy tűnik sz@rt sem értek a férfiakhoz . Lelombozó egy dolog . Na minegy majd magammal foglalkozok . Legyek én elég magamnak .
2013. júl. 8. 08:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Az élet erről szól. Olykor pofára esünk, de aztán felállunk és tovább lépünk, mert képesek vagyunk rá, mert emberek vagyunk. Ha te feladod, akkor te gyáva vagy.
2013. júl. 8. 08:12
 14/20 A kérdező kommentje:

Én azt tudom ,hogy én gyáva vagyok , az nem vitás . Csak nincs nekem erre energiám . Nem elég erősek ehhez az én idegeim . Én próbálok jó , rendes és korrekt lenni úgy álltalában az életben ,nekem ezek az alapelveim ,én úgy tartom így a helyes .

A pasikkal is így próbáltam ,de nem megy ,tehát az én nézeteim ,logikám nem válnak be . Belém nem szerelmes egyik sem , és mikor én a tisztelettel és szeretettel is beérném ,mert szerintem az is elég néha , legalább is ha az ember társra vágyik .

Lehet lángoló szerelem ami nem működik , vagy ami 1-2-3 év múlva végetér ,de ha az emberek szeretik és tisztelik egymást akkor az tarthat tovább is , persze ezt sokan majd hülyeségnek tartják , de én ezt gondolom . Nagyon sok szerelem véget ér és elmúlik ,mintha nem is lett volna , miért ne érthetné meg egymást 2 ember és alkothatnának egy közösséget ,csak mert nem szerelmesek , de stabil kapcsolatra vágynak .

2013. júl. 8. 08:26
 15/20 ASOT ***** válasza:

Inkább szerintem azt látják rajtad a pasik, hogy te házasságot gyereket családot akarsz mihamarabb. És ezaz ami elriasztó lehet.

De az is lehet h férfiasan nézel ki, vagy bujkálsz..és nem vesznek észre túlzottan.

Vagy te vagy Barbibaba akit max megdugni akarnak csak.

Mondjuk nem mindegy h 21-néhány éves vagy avagy 40

2013. júl. 8. 08:40
 16/20 A kérdező kommentje:

Párkapcsolatot , lehetőleg tartóssat szeretnék , arra vágyok . Néha elkap hogy szeretnék gyerteket , de ez csak egyes boldog ,vagy annak tűnő párok látványa hozza ki belőlem . Amúgy nem tudok lelkesedni a gyerekekért . Csak azért ,hogy legyen ,nem akarok szülni .

Társra , támszra vágyom ,de nagyon sokat is adnék , én törődni akarok egy férfival , főzni , sütni neki meg kényeztetni, lelki társa lenni ,olyan személy akivel beszélhet .

Igen eléggé bujkálok ,de nem is vagyok olyan fajta nő akire mint a legyek a szarkupacra , úgy tapadnak a férfiak . Nem keltem fel nagyon az érdeklődésüket .

Nem vagyok barbi baba , messze vagyok a tökéletestől , megfektetnének de csak mert kanosak én meg szoktam provokálni mert szeretem kívánatosnak érezni magam , de melyik nő nem . Én szeretem a szexet nem kötelesséből csinálom/nám . Nem vagyok lotyó , az gondolom azért plusz pont .

Picit túl a harmincon .

Kölcsönös ,viszonzott szerelemről nekem hiába beszél valaki ,nekem olyan nem volt . Szerintem nem is olyan sürűn van az hogy kettő ember ugyanúgy szereti egymást szerelemmel . Sokan csak társara , párra vágynak és megalkusznak ezzel vagy azzal , hogy legyen valakijük .

2013. júl. 8. 09:01
 17/20 ASOT ***** válasza:

"Társra , támszra vágyom ,de nagyon sokat is adnék , én törődni akarok egy férfival , főzni , sütni neki meg kényeztetni, lelki társa lenni ,olyan személy akivel beszélhet .

"---> áát az is lehet, hogy már most az idősebb feleségüket látják benned...amit nem mindenki szeret...

De sokan vannak akik erre vágynak, szóval lehet találni de azért neked is tenned kell, hogy valahol rád is tudjanak találni

2013. júl. 8. 09:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Én már őszintén nem tudom , ha szeretem a férfit nem jó , ha nem szeretem az sem jó (mármint az adott férfinak). Nekem most nincs arra energiám ,hogy mégvalakivel megpróbáljam . Most egy olyan meditálós időszak a helyes lépés, amikor magammal törődök és nem erőltetek semmit . Nem kell mindenáron ,hogy párkapcsolata legyen az embernek , hozzászoktam hogy nincs . Csak aztán megcsillant a remény és én elragadtattam magam , ennyi .
2013. júl. 8. 09:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne :D
2013. júl. 8. 12:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Az amúgy a legrosszabb ,hogy most olyan mondja nekem hogy én egy kétségbeesett nő vagyok , aki viszont rám tett olyan benyomás hogy ő az,és én ettől tartottam és nem akartam semmibe belekezdeni , aztán most meg mikor végül csak adtam a dolognak egy esély és az alapján ,hogy hogyan nézett rám meg állandóan keresett ,azt gondoltam fontos vagyok , de végül meg úgy látszik ő inkább mégsem , vagyis igen de nem , szóval kb. valahogy így . Szóval nem értem se füle se farka a dolognak . Szerintem túl elnéző ,meg rendes akarok lenni , igazából én nem hisztizek vagy fenyegetőzök , lehet az a baj . Nem opció a másik pasi ,ha valakivel már valamibe belekezdtem , de ha úgy látja a férfi ,hogy itt bizony küzdeni kell ezért a nőért akkor jobban beindul ,ha valamennyire is érdekli . Én meg nem játszom az eszem , nem vagyok könnyűvérű azzal nem hiszem hogy gond van . Inkább látszik hogy figyelmességre vágyom gyengédségre , kedvességre . Mindíg próbálnak tanácsolni ,hogy hogyan taktikázzak ,de én nem szeretek taktikázni , hát feltétlenül kell a ködösítés ? Én egy őszinte ember vagyok , de a férfiakkal úgy látszik az sem jó ,ha jót ha rosszat mondok őszintén ,nem jó egyik sem .
2013. júl. 8. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!