Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha többet keresnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha többet keresnétek jóval, mint a párotok, sajnálnátok tőle a kényeztetést?

Figyelt kérdés

Ha megengedhetnétek,komolyan nem költenétek rá?

Kibírnátok,hogy ne adjatok meg neki mindent ami csak kell?

Ha cserébe tiszta ruha,ebéd várna itthon,és szép,magára adó feleség?

Mert ebben a kérdésben vannak olyan sóher pasik,akik elnéznék hogy a nő kevés keresettel fizet mindent!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Mi a vélemény?

Azért keresnétek,hogy sajnáljátok a pénzt az élettársatokr?

Kire költenétek szivesebben pénzt?

Egy idegenre?

2013. júl. 7. 20:56
1 2
 11/13 anonim válasza:

T.Kérdező!

Az igazi nő nem attól nő, mert férfi van mellette. Te nem hozzá képest vagy nő, ez tőle független. Gondoskodó vagy, mert igazi nőként a véredben van, hogy az légy.

Van némi titok a szemedben, amit ha meglát, rögtön meg akar fejteni. Ha megdicsér, megköszönöd, néha ok nélkül mosolyogsz, ő pedig „ok nélkül” szeret bele a mosolyodba.

Képes vagy neki megteremteni egy olyan helyet, amit otthonnak hívhat és szülni neki valakit, akit gyermekének nevezhet.

Nőnek lenni hatalmat jelent. Nem a férfi felett, hanem magad felett. De azért hajrá!

2013. júl. 8. 17:18
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem,DE mellette sportolnia kell,edzenie,és diétáznia,nem hízhat egy dekát sem,mindig csinosan nőiesen kell lennie,ha hazaérek,mindennek rendben kell lennnie,nem asszonyosodhat el egyáltalán,mellette szeresse a szexet is,legyen nyitott,ne slampos,támogassa a karrierem,ne nyafogjon ha keveset vagyok vele,hanem fogadja el,abba se szóljon bele ha sokat kell utazgassak.

Ezek akkor elvárások.

2013. júl. 8. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező (#8), tudod, a magam részéről úgy vagyok vele, hogy ha van feleslegem, akkor azt inkább adom valami módon a rászorulóknak, mint hogy ingyenélőket stafirozzak vele...

És köszi a jókívánságot, van párja az életemnek, tizensok éve, nő, és nem akkor jöttünk össze, amikor minimálbéres "krőzus" lettem volna, hanem akkor, amikor munkanélküli voltam, és járda mellől felszedett dekket szívtam... úgyhogy később az ő kezébe nyugodtan odaraktam a bankjegyköteget is, amikor meg olyan volt... ha hiszed, ha nem, normális nő is létezik.

2013. júl. 9. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!