Ti nem sajnálnátok a férjetek által online pókeren elbukott pénzt?
A férjem sokat játszik online pókert és elég sok pénzt elbukik rajta.
A megélhetésünket nem fenyegeti a dolog, de azért találhatna magának értelmesebb hobbit is. Olyan ablakon kidobott pénznek tűnik nekem az egész.
Ti tolerálnátok neki?
Most még megengedhetitek magatoknak--így gondolod.
De nem telik bele pár év,és nem fogod tudni megengedni--neki pedig megtíltani,mert játékfüggő.
nem lesz jó vége.
Ejha..úgy látszik nem tetszett,hogy én 1 centes tétekkel szoktam pókerezni kb két hetente egyszer ,vagy az nem,hogy engem is zavarna ha az én párom bukna el sok pénzt ..
nem semmi az értékrendje egy két embernek itt
szerintem nem nagy dolog, amugy nem okoz fuggoseget, ha nem pokergep tipusu jatekokat jatszik, hanem masokkal, igy meg eselye is van nyerni, mert a gep csak az asztalidijt vonja le.
Amugy en is szoktam tenni 10-20 dollarokat neha, meg eloben is jatszok penzbe neha, de nem okoz fuggoseget, legalabb is nekem nem.
Amugy egyik haverom igy nyert 8000 dollart, 11 dollaros benevezessel.
Mondjuk szabalyozd, kossetek kompromisszumot, hogy ha elveszit egy adott osszeget akkor 1 honapig nem tehet fel tobbet, vagy hasonlo....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!