Ti nem sajnálnátok a férjetek által online pókeren elbukott pénzt?
A férjem sokat játszik online pókert és elég sok pénzt elbukik rajta.
A megélhetésünket nem fenyegeti a dolog, de azért találhatna magának értelmesebb hobbit is. Olyan ablakon kidobott pénznek tűnik nekem az egész.
Ti tolerálnátok neki?
Szeretek pókerezni, játékpénzes asztaloknál elég sokat nyertem. Ennek örömére 5 rugót befizettem, aztán egy óra alatt el is vesztettem :)
Azóta van heti 2 rugós keret (na bumm, más moziba megy ennyiből), azt eljátszom. Néha nyerek, néha vesztek, általában nullára jövök ki mostanában.Ha a két rugót elvesztettem, akkor abban a hónapban nem játszom többet.
"Online pókeren meggazdagodni szoktak az emberek és nem bukni. Persze kezdetben előfordulhatnak kisebb hullámvölgyek de ha valaki ésszel játszik és tud higgadt maradni akkor legfeljebb pár dolláros mínuszban lesz. Pedig azt mondják hogy a póker jobb mint a sportfogadás megélhetés szempontjából. Körül lehet nézni a neten mennyit tesznek zsebre sokan egy hónapban."
Neked halvány lila gőzöd sincs az egészről. Se a pókerről, se az üzleti részéről.
Nálunk ugyanez a helyzet, csak mi tőzsdézünk. A megtakarításunkból vettünk le mind a ketten x összeget és azt forgatjuk. Néha versenyezni is szoktunk :-)
Viszont nincs "újratöltés": ha valaki elbukja, így járt. Nyilván másra is költhetnénk, de mi így döntöttünk. Fontos, hogy ez a pénz nem a rezsi fedezete lenne és hogy közös döntés hogy mennyi az annyi.
Ha a férjem hetente-havonta elveszíteni a betett pénzt majd újra és újra kezdené azt nem tolerálnám. Ahogy ő sem.
Nem szerencsejátékozunk. (néha 1-1 lottó,de az nem nagy összeg)
Van spórolt pénzünk,nem tenné zsebre párom ha ilyenbe kezdene.
(van közeli rokonom aki elpókerezte a családja nem csak spórolt pénzé,hanem sokmilliós minuszba ment,lakáson azóta is jelzálog van...pedig ő is 1-2ezres tétekkel kezdte)
"Online pókeren meggazdagodni szoktak az emberek"
Na igen. Az üzemeltető/tulajdonos biztos meggazdagszik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!