Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti milyen bóknak örültök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen bóknak örültök a legjobban?

Figyelt kérdés

Mindkét nem válaszára kíváncsi vagyok. Aki pedig nem kapott még soha bókot az is írhat ide, nem vagyok ítélkező :D

18/L

2013. júl. 7. 18:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a személyiségemet dícsérik meg: pl. vicces, aranyos, jó társaság vagyok. Nekem ez sokkal többet jelent, mintha a külsőmet dícsérnék meg. :)
2013. júl. 7. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap én is hasonlót kérdeztem :D

Amúgy az olyannak,ami nem.egy átlagos,nem az van,hogy "szép a szemed",vagy ilyesmi,hanem egyedi,különleges és nem csak úgy mondják,hanem,mert azt érzik/gondolják :)

Pl. egy lány azt mondta nekem,hogy a szakítása óta,én vagyok az egyetlen,akivel nem csak azért próbálkozik,hogy miért is ne,hanem mert komolyan szeretné.

Ugyanez a lány mondta,hogy tetszik az orrom neki :D

Pedig az egy tök aszexuális testrész,de ezt megjegyezte :)

2013. júl. 7. 18:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a barátom azt mondta, hogy nagyon édes a mosolyom, és felvidítja még akkor is, ha rossz kedve van:D
2013. júl. 10. 15:14
 14/22 anonim ***** válasza:
58%
milyen bóknak? hát a csimbóknak! hahahahaaaa
2013. júl. 10. 15:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor azt mondja, hogy annyira jól érzi magát a társaságomban, hogy legszívesebben reggelig beszélgetne.

Ez a legszebb bók nekem.

2013. júl. 10. 15:48
 16/22 anonim ***** válasza:
4%

Ha reggel arra ébredek, hogy lelkesen cumizik, és a végén le is nyeli.

Az úgy visz mindent.

2013. júl. 10. 17:18
 17/22 anonim ***** válasza:

az utolsó troll engem például megnevettetett :D

én bármilyen bókot szeretek, ha őszintén jön, bár nem kapok sokat :)

F

2013. júl. 10. 19:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Közben eszembe jutott, hogy az exemnek volt egy bókja, aminél kedvesebbet még nem kaptam senkitől, és azt hetente, kéthetente elmondta, de nem tudtam megunni.

Reggel, ébredés után, kócosan másztam ki az ágyból, smink minden nélkül, még alig láttam ki a fejemből, és azt mondta: az aki szép, az reggel is szép, neki ilyenkor vagyok a legszebb.

2013. júl. 10. 19:34
 19/22 anonim ***** válasza:
ott a pont, Fütyülő Réce :)
2013. júl. 10. 19:53
 20/22 anonim válasza:

Hát én fiú létemre zavarba jövök ,ha bókolnak . A legtöbb bókot a szemem miatt kapom ,de jobb amikor valaki a jellemem miatt dícsér meg ,vagy valami olyan miatt amiért sokat küzdöttem(megint csak nem a külsőm).

17/f

2013. júl. 29. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!