Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszhetek neki kis mellel? Nem értem!
Tudniillik nekem elég kicsi a mellem, nem is szeretem, szerintem az a \'jó csaj\', aki szép nőies, normál vagy nagyobb mellekkel rendelkezik. Régebben se értettem exeknél, de most se (alakul a dolog), hogy hogy jöhetek be bárkinek úgyis, hogy kicsi a mellem?! Ha én pasi lennék, nem jönnék be magamnak...
20/l
Szerintem te nem vagy teljesen normális, hogy ilyeneken agyalsz, már bocs. Ahelyett, hogy büszke lennél a testedre, ezen pörgeted magad.. beteg.
azért tetszel kis mellel is a ffiaknak, mert vannak köztük olyanok, akik kimondottan a kis melleket szeretik, ez jön be nekik, erre izgulnak. Nekem is kis mellem van és az enyére se panaszkodtak még soha, sőt! azt a hülyeséget meg verd ki a fejedből, hogy csak egy nagy mellű nő lehet nőies, jajj:S
23 N
Akkora hülye vagy.
Nekem nagyobb mellem van, de utálom, mert nem szép formájú. Mindig is irigykedtem a szerényebb méretű nőtársaimra.
Örüljél, hogy most hízott a májad, te nem normális cs*csfüggő :S. Ilyeneken mindig úgy felidegesítem magam... Sorry
75/b
Köszönöm az -értelmes- hozzászólásokat!
Hali 22 éves vagyok és nekem is nagyon picik a melleim:D
de nem kell aggódni sok srácnak ez jön be.
hál istennek túl vagyunk azon a koron mikor a fiúk emiatt csúfoltak.de ma már inkább örülnek neki h nem kell belefulladniuk egy tejcsárdába-szóval nyugi!
sokan vagyunk még igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!