Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszhetek neki kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszhetek neki kis mellel? Nem értem!

Figyelt kérdés

Tudniillik nekem elég kicsi a mellem, nem is szeretem, szerintem az a \'jó csaj\', aki szép nőies, normál vagy nagyobb mellekkel rendelkezik. Régebben se értettem exeknél, de most se (alakul a dolog), hogy hogy jöhetek be bárkinek úgyis, hogy kicsi a mellem?! Ha én pasi lennék, nem jönnék be magamnak...

20/l

2009. okt. 17. 15:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél légyszi negatív:), kis mellel is lehetsz szeretnivaló lány és igenis lehetsz így is jó nő. Vannak, akiknek a kisebb mell jobban tetszik. Van előnye is, ahogyan már írták is: soha nem fog lógni. És az összkép is rengeteget számít: a mell csak egy dolog. Emellett lehet szép arcod, szép hajad, bájos mosolyod, formás feneked, szép hosszú lábaid, akármelyik a felsoroltak közül. És a párkapcsolatban, ha az komoly, olyan sok minden számít a külsőn kívül is. Az, hogy értékes ember legyél, lehessen veled jókat beszélgetni, stb. Egy szó mint száz, hidd el, hogy aki megszeret téged valamiért (és sok mindenért meg lehet szeretni valakit), annak a szemében kis mellel is a világ legjobb nője vagy.
2009. okt. 17. 16:29
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem te nem vagy teljesen normális, hogy ilyeneken agyalsz, már bocs. Ahelyett, hogy büszke lennél a testedre, ezen pörgeted magad.. beteg.

azért tetszel kis mellel is a ffiaknak, mert vannak köztük olyanok, akik kimondottan a kis melleket szeretik, ez jön be nekik, erre izgulnak. Nekem is kis mellem van és az enyére se panaszkodtak még soha, sőt! azt a hülyeséget meg verd ki a fejedből, hogy csak egy nagy mellű nő lehet nőies, jajj:S

23 N

2009. okt. 17. 16:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
mert nem azért szeretnek! hanem azért amilyen vagy (belülről) Ez a normális szerelem nem az ahol az az első hogy mindenhol helyesen "domborodjon"
2009. okt. 17. 16:39
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Akkora hülye vagy.

Nekem nagyobb mellem van, de utálom, mert nem szép formájú. Mindig is irigykedtem a szerényebb méretű nőtársaimra.

Örüljél, hogy most hízott a májad, te nem normális cs*csfüggő :S. Ilyeneken mindig úgy felidegesítem magam... Sorry

2009. okt. 17. 18:55
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Oh, bazzmeg, de k*rva jó neked, hogy ennyi a legnagyobb bajod...ezt az álszent szöveget!...."kicsi a mellem, némértem hogy lehet barátom?", a kettő közül melyikért sajnáljunk jobban?
2009. okt. 17. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:
egy kosárméretet írj már lécci , mert lehet h csak te gondolod kicsinek , és igen ha kicsi is csak formás legyen
2009. okt. 17. 22:34
 17/19 A kérdező kommentje:

75/b

Köszönöm az -értelmes- hozzászólásokat!

2009. okt. 17. 23:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Hali 22 éves vagyok és nekem is nagyon picik a melleim:D

de nem kell aggódni sok srácnak ez jön be.

hál istennek túl vagyunk azon a koron mikor a fiúk emiatt csúfoltak.de ma már inkább örülnek neki h nem kell belefulladniuk egy tejcsárdába-szóval nyugi!

sokan vagyunk még igy

2009. nov. 10. 00:28
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem is 75ös a méretem de nekem a-s kosar kell:(
2009. nov. 10. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!