Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszhetek neki kis mellel? Nem értem!
Tudniillik nekem elég kicsi a mellem, nem is szeretem, szerintem az a \'jó csaj\', aki szép nőies, normál vagy nagyobb mellekkel rendelkezik. Régebben se értettem exeknél, de most se (alakul a dolog), hogy hogy jöhetek be bárkinek úgyis, hogy kicsi a mellem?! Ha én pasi lennék, nem jönnék be magamnak...
20/l
Sok férfinak igenis a kis mellek tetszenek, meg neked is megvan az elönyöd, hogy a kicsi nem tud idösebb korban se lógni...
Ha meg valakinek a melled fontos, és nem te, akkor azt a akapcsolatot megette a fene.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Egy lányban nem csak az az érdekes h h néz ki. Hanem a lénye, viselkedése, h adjon magára. A férfi lehet észresem veszi h néz a ki a csaj egy idő után, ha jól érzi magát, vagy szerelmes lesz belé :D
Kicsi a melled, és ? Lehet a srácot elbűvölöd a lényeddel a viselkedéseddel a hozzáállásoddal ...
Ennyi :D
Én meg kövér vagyok mégis van párom. :)
Nyugi, vannak férfiak, akiknek ez tetszik, vagy nem is fontos nekik a mellméreted, csak az a lényeg, hogy belül milyen vagy. :)
Több önbizalmat, nehogy a pasit elkergesd! :)
Köszi mindenkinek,nagyon aranyosak vagytok!
(Kedves utolsó,az önbizalom dologban tényleg lehet valami, próbálom is visszafogni magam és ilyen hülyeségekkel nem leterhelni a srácot :$)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!