Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tetszhetek neki kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszhetek neki kis mellel? Nem értem!

Figyelt kérdés

Tudniillik nekem elég kicsi a mellem, nem is szeretem, szerintem az a \'jó csaj\', aki szép nőies, normál vagy nagyobb mellekkel rendelkezik. Régebben se értettem exeknél, de most se (alakul a dolog), hogy hogy jöhetek be bárkinek úgyis, hogy kicsi a mellem?! Ha én pasi lennék, nem jönnék be magamnak...

20/l

2009. okt. 17. 15:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
pedig nekem is bejönnek a kis mellek. és ne gondolkodj ezen, nem vagy pasi. :)
2009. okt. 17. 15:06
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok férfinak igenis a kis mellek tetszenek, meg neked is megvan az elönyöd, hogy a kicsi nem tud idösebb korban se lógni...

Ha meg valakinek a melled fontos, és nem te, akkor azt a akapcsolatot megette a fene.

2009. okt. 17. 15:13
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
cicuka, két mellből állsz? ennyi vagy? nem.. ott van a fejed, a tested többi része, a jellemet, viselkedésed, lényed, mindened. annyi más dolog megtetszhet egy fiúnak egy lányban.. könyörgöm. illetve a kis mellek is lehetnek szépek, nem értem mit kell ezen izélni..
2009. okt. 17. 15:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetes,hogy tetszhetsz neki kis mellekkel!!:) egyetértek az előző kommentekkel! Sokkal fontosabb a személyiséged..sőt!! a férfiak nagy százaléka nem is először a mellet nézi! popsit...arcot...:) úgyhogy ne aggódj!:)
2009. okt. 17. 15:39
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
most mi a jobb? 1 csüngőcsöcs, vagy kerek formás kicsi cici, személy szerint a második.
2009. okt. 17. 15:43
 6/19 anonim válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Egy lányban nem csak az az érdekes h h néz ki. Hanem a lénye, viselkedése, h adjon magára. A férfi lehet észresem veszi h néz a ki a csaj egy idő után, ha jól érzi magát, vagy szerelmes lesz belé :D

Kicsi a melled, és ? Lehet a srácot elbűvölöd a lényeddel a viselkedéseddel a hozzáállásoddal ...

Ennyi :D

2009. okt. 17. 15:45
 7/19 anonim válasza:
100%
jah elfelejtettem :D 20/F
2009. okt. 17. 15:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én meg kövér vagyok mégis van párom. :)

Nyugi, vannak férfiak, akiknek ez tetszik, vagy nem is fontos nekik a mellméreted, csak az a lényeg, hogy belül milyen vagy. :)

Több önbizalmat, nehogy a pasit elkergesd! :)

2009. okt. 17. 15:50
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek,nagyon aranyosak vagytok!

(Kedves utolsó,az önbizalom dologban tényleg lehet valami, próbálom is visszafogni magam és ilyen hülyeségekkel nem leterhelni a srácot :$)

2009. okt. 17. 15:56
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
lehet kicsi a melled de oltári az alakod vagy gyönyörű a szsemed vagy mittomén nem láttalak de tényleg sok minden megfoghatja a férfiakat nem kimondottan csak a mell. minden mell mell. és téged meg ne az érdekeljen hogy fiúként tetszenél e magadnak hanem hogy a fiúk mit gondolnak:).
2009. okt. 17. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!