Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Husis szeméremdomb?
Figyelt kérdés
Nekem olyan és zavar . Ha sovány lennék mint ,ahogy nem vagyok akkor az is "lefogyna" ? Most sem vagyok 100 kiló , van rajtam egy olyan 8 kiló felesleg .2013. júl. 7. 14:58
2/17 anonim válasza:
Dehogy zavar !
Bebizonyítsam ? :)
3/17 anonim válasza:
Nem! Nekem is olyan és rajtam nincsen felesleg...
Én sem szeretem hogy "baba" cunim van.
4/17 anonim válasza:
Az a jó hogyha egy kicsit husis a punci! ;)
7/17 anonim válasza:
Hiába zavar, amikor rengeteg férfinak tetszik (mondjuk én pont a "csontos" punciért vagyok oda). Most elmégy, és leszívatod a zsírt a nunádról?
8/17 A kérdező kommentje:
Hát a baba p... az szerintem ok , az hogy olyan az nem zavar csak a husikás domb , mindíg is féltem mi lesz mikor meglátja valaki , de eddig senki nem tette szóvá szerencsére . Néha mikor kidomborodik nadrágon keresztül akkor kicsit kellemetlen . De ha belegondolok nem szeretnék csontosat sem . Jó ez nekem , ilyen és kész . El kell fogadni ahogy van .
2013. júl. 7. 16:09
9/17 anonim válasza:
A husisabb jobban csattog szex közben ! :)
10/17 anonim válasza:
Nekem amúgy pont a husissága, ami kevésbé oszt vagy szoroz (én vagyok, aki írta, hogy a csontosat szereti), a babapunci, az már fontosabb infó, mert én nem szeretem, ha egy nemileg érett nőnek ugyanolyan a nunája, mint egy kislánynak. Én azt szeretem, ha látszik, hogy nő, és látszanak a kisajkai is. És ha kivillannak punci belső titkai, már pont lesz...m, hogy mennyi zsírpárnája van neki genetikailag a szeméremdombján.
A leggingset akkor te hanyagolod is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!