Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét volt, hát akkor ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét volt, hát akkor ezt érdemli. Tudtok még tippeket adni?

Figyelt kérdés
na, szóval. jártam egy pasival. nagyon rondán bánt velem. azóta azon vagyok, hogy senkivel se jöjjön össze. roh.adtul megbántott. sose foglalkozott velem, mindig lesz.art. csak pár hónapig voltunk együtt. ennek már 2 éve. azóta voltak csajai, de úgymond alájuk tettem, és jól elriasztottam őket mellőle. szerintem ezt érdemli. egy lapáttal teszek is rá. normálisnak mutatom magam. meg minden hülyeséget elmondok, leírok neki, amiket csinálok, miközben nem, csak hogy tudja milyen klassz nőt veszített el annak idején. most is van egy csaj, de teszek róla, hogy ne tartson sokáig.
2013. júl. 7. 14:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Orvos látott már?

Mit kell a nagyon rondán alatt érteni? Ha olyan dolgokat állítasz magadról, amik nem igaza, később még vissza üthetnek ám!

2013. júl. 7. 16:31
 22/22 anonim ***** válasza:
nevetségessé teszed magad, irigy, féltékeny vagy. hadd boldogulni, ha már melletted nem volt az.
2013. júl. 7. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!