Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét volt, hát akkor ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét volt, hát akkor ezt érdemli. Tudtok még tippeket adni?

Figyelt kérdés
na, szóval. jártam egy pasival. nagyon rondán bánt velem. azóta azon vagyok, hogy senkivel se jöjjön össze. roh.adtul megbántott. sose foglalkozott velem, mindig lesz.art. csak pár hónapig voltunk együtt. ennek már 2 éve. azóta voltak csajai, de úgymond alájuk tettem, és jól elriasztottam őket mellőle. szerintem ezt érdemli. egy lapáttal teszek is rá. normálisnak mutatom magam. meg minden hülyeséget elmondok, leírok neki, amiket csinálok, miközben nem, csak hogy tudja milyen klassz nőt veszített el annak idején. most is van egy csaj, de teszek róla, hogy ne tartson sokáig.
2013. júl. 7. 14:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9! azok a lányok se százasok, akik vele szóba állnak. nekik is megírom, mekkora szeméttel jöttek össze, és hogy nem normálisak, ha vele maradnak, csak figyelmeztem őket
2013. júl. 7. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj! Téged csak a puszta jó szándék vezérel, igaz? Nem szégyenled magad? Te komolyan azt hiszed, hogy amit csinálsz, az jogos?
2013. júl. 7. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te mennyire szánalmas vagy! :D
2013. júl. 7. 15:07
 14/22 A kérdező kommentje:
tippeket kértem... :)
2013. júl. 7. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a fiú helyében már legalább 5 pofont lekevertem volna neked. És nem érdekelne, hogy lányt bántok. De abban igazad van, hogy azok a lányok sem normálisak, akik a fiúval összejöttek. Mégpedig azért nem normálisak, mert hallgatnak egy olyan hülye véleményére, mint te (arról ne is beszéljünk, hogy idegen vagy nekik).

Jöjj össze velem. És megmutatom, mit érdemelsz, te szolga! Megalázlak, megkínozlak testileg-lelkileg!

2013. júl. 7. 15:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Felesleges vele foglalkoznod. 2 év nem volt elég? 2 hónapért? Szerintem szállj le róla.
2013. júl. 7. 15:10
 17/22 anonim ***** válasza:

"csak hogy tudja milyen klassz nőt veszített el annak idején"- ezalatt gondolom nem magad erted, mert a leirtak alapjan nem hinnem, hogy jo csaj lennel. Vagy nem vagy tisztaban a jo csaj fogalmaval.

Mindegy a kerdesedre valaszoljak, ki vagy te, hogy eldontsd, hogy ki mit erdemel. Massal is b.aszott mar ki pasi, megse viselkedik ilyen szanalmasan, gyerekesen.

Meg lenne egy-ket mondatom, amit ki tudnak neked fejteni, de folosleges, ugyse ertened meg! Eretlen vagy te meg szerelmi teren!

2013. júl. 7. 15:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Tippet kérsz? szállj le a srácról, és éld a magad életét
2013. júl. 7. 15:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt nem tudja élni, ami neki nincs.
2013. júl. 7. 15:37
 20/22 anonim ***** válasza:
2 éve ennek élsz, nem érzed gáznak? mondanám, h pasizz be, de inkább ne, bőven elég, hogy egy fiút terrorizálsz. jön majd olyan csaj neki akit nem fogsz tudni elijeszteni, hidd el. ;) amúgy egy nagyon irritáló ember lehetsz, lehet a srác köcsög volt, de egy ilyen mindenki életében van. szerencse, hogy olyan, mint amilyen te vagy nem.
2013. júl. 7. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!