Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki jól táncol, az okvetlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jól táncol, az okvetlenül tudja is, hogy mi kell a nőnek az ágyban?

Figyelt kérdés
Mert szerintem e kettőnek semmi köze egymáshoz, mégis mindenki mondogatja, hogy így a tánc meg úgy a tánc
2013. júl. 6. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nézd van benne valami mert a tánc is és a szex is valahol a ritmusról szól.
2013. júl. 6. 21:08
 2/15 A kérdező kommentje:

21:08

Ettől függetlenül szerintem ha valaki nem tudja, mi kell a nőnek, táncolhat akármilyen jól, úgyse lesz vele a csaj megelégedve

2013. júl. 6. 21:10
 3/15 Akszidentális Errőr ***** válasza:

Nem csak a ritmus közös bennük, hanem a partnerünkkel való testi együttműködés, és harmónia is. Nem véletlenül titulálják "függőleges dugásnak" is.

Persze ez az igazi táncformákra értendő, nem arra, hogy egy mai diszkóban odaállsz a csaj elé, aztán rángatózol. :'D

2013. júl. 6. 21:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez baromság. De amíg valaki nem végez "kutatást":D ebben a témában úgyse tudjuk meg.
2013. júl. 6. 21:12
 5/15 anonim ***** válasza:

Én 4 éve versenytáncolok.

Az ágyban eddig nem volt rám panasz,és ez azért kismértékben a tánc hozadáka is.

A tácban sokszor összesimulva,érzékien,a partnerre figyelve kell mozogni,és ez átszűrődhet a szexbe is.

De amúgy ezeket meg bárki minimális odafigyeléssel hamar kifejlesztheti,tehát sok előnyt nem ad...

2013. júl. 6. 21:13
 6/15 anonim ***** válasza:
ha egy lány hajlékony akkor sok prózt kilehet próbálni :))
2013. júl. 6. 21:55
 7/15 anonim ***** válasza:

6 éve balettozom és ettől hajlékony vagyok.

Az ágyban sok mindent meg lehet emiat csinálni ;)

2013. júl. 6. 21:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Én járok társastáncra (nem vagyok pro), és eléggé fárasztó ha tökéletesen akarod csinálni. A jó táncosok valószínűleg amellett, amit már leírtak a többiek korábban, még pluszban edzettek és kevésbé fáradékonyak. Ha pedig végig aktívok tudnak maradni, egyértelmű hogy változatosabb módon figyelve a nő reakcióira képesek többet nyújtani.
2013. júl. 6. 22:01
 9/15 anonim ***** válasza:
7-es bekapnád nekem hídban? :D
2013. júl. 6. 22:01
 10/15 anonim ***** válasza:
9-es...bocs kihagynám :P
2013. júl. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!