Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki jól táncol, az okvetlenül tudja is, hogy mi kell a nőnek az ágyban?
21:08
Ettől függetlenül szerintem ha valaki nem tudja, mi kell a nőnek, táncolhat akármilyen jól, úgyse lesz vele a csaj megelégedve
Nem csak a ritmus közös bennük, hanem a partnerünkkel való testi együttműködés, és harmónia is. Nem véletlenül titulálják "függőleges dugásnak" is.
Persze ez az igazi táncformákra értendő, nem arra, hogy egy mai diszkóban odaállsz a csaj elé, aztán rángatózol. :'D
Én 4 éve versenytáncolok.
Az ágyban eddig nem volt rám panasz,és ez azért kismértékben a tánc hozadáka is.
A tácban sokszor összesimulva,érzékien,a partnerre figyelve kell mozogni,és ez átszűrődhet a szexbe is.
De amúgy ezeket meg bárki minimális odafigyeléssel hamar kifejlesztheti,tehát sok előnyt nem ad...
6 éve balettozom és ettől hajlékony vagyok.
Az ágyban sok mindent meg lehet emiat csinálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!