Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan akit izgat az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit izgat az a dolog, hogy ha pisilést vagy bepisilést lát, és erre élvez el? Vagy egyszerűen szeret bepisilni és ez izgatja?

Figyelt kérdés

pl.ilyen videóra gondolok:

[link]

[link]

2009. okt. 17. 11:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem megy a link
2009. okt. 17. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:

LOL nemrég találtam YT-on ezt a videót, és fogalmam sem volt, h ezt most mire véljem, vagy ennek mi az értelme, főleg annak tükréban, hogy a kedves kommentelőknek kivétel nélkül nagyon is elnyerte a tetszését a videó......most már azt hiszem kezdem érteni.....

http://www.youtube.com/watch?v=dXpF-BDE-Lw

Nagyon beteg emberek vannak ezen a világon :S

2009. okt. 17. 12:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez már beteges dolog,kezelésre szorul.Ez még a perverz,szexmániás dologba sem fér bele,mert a pisi az nem szex.
2009. okt. 17. 13:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, régen rengeteg "pisisex"-es ember volt...

Úgy hívták őket, hogy katonák és a pisit használták fertőtlenítőnek a sebekre.

Igen, nekik az életükön múlott egy "jó pisisex"

2009. okt. 17. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:
lehet hülyeség, de én például szeretem mikor mellettem vkinek nagyon nagyon nagyon kell pisilnie de annyira hogy már nagyon a véglet, mert szeretem nézni ahogy "kinlódik". de nem izgat fel, csak számomra látvány
2009. okt. 17. 18:53
 6/12 anonim ***** válasza:
előző vagyok, most éppen egy csomó teát iszok, hogy kipróbáljam hol a kritikus határ amit már képtelenséd visszatartani
2009. okt. 17. 18:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen! :)

Én imádom tartogatni és be is pisiltem már párszor. Hát... nem volt rossz érzés! :)

2009. dec. 5. 15:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi ad élvezetet abban, hogy behugyozik valaki, vagy látod ereszteni a sárgát?
2009. dec. 5. 15:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert az olyan izgató.:-)
2009. dec. 11. 19:07
 10/12 adocsalofigyelo válasza:
Mindkettő izgató. A bepisilés is, akár ruhába, akár gumibugyiba, és a más bepisilésének látványa. (nem részeg disznó csövesről beszélek)
2011. jan. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!