Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon r*bancos lenne ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon r*bancos lenne ezt a combfixet így hordani? (kép)

Figyelt kérdés

Utcára, vagy valami szórakozóhelyre gáz lenne ha így venném fel?

[link]

2013. júl. 6. 18:55
1 2
 11/19 xKakashix ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de ez így ku*va sza*ul néz ki, legalább is szerintem. xD
2013. júl. 6. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon utcalányok. Meg én a helyedben ezeket a lábakat nem nagyon mutogatnám, bár lehet, hogy csak a kép az előnytelen.
2013. júl. 6. 19:33
 13/19 anonim ***** válasza:

ha kicsit veletlen kilog mar az is gaz ! azt nem ezert talaltak ki. az agynal kell hasznalni, nem az utcara.

es valaki irta, hogy minek teszel ovet.. az ovvel nincs baj, felvilagositom a valaszolot, hogy ruhahoz is szoktak hardani!

2013. júl. 6. 19:35
 14/19 anonim ***** válasza:
jajj neee
2013. júl. 6. 19:50
 15/19 anonim ***** válasza:
az
2013. júl. 6. 19:50
 16/19 anonim ***** válasza:
13-as, nem sikierült megérteni, amit írtam. Arra utaltam, hogy olyan rövid a szoknyája, hogy az inkább öv.
2013. júl. 6. 20:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem néz ki jól ez a viselet így, viszont valaki a lábadat említette mint kifogásolható tényezőt, ami szerintem pedig nagyon is csinos!
2013. júl. 6. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:
vegyél fel combzoknit, az is hasonló, de mégis legalább utcai viselet és nem prostis
2013. júl. 6. 20:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Utcára így ne vedd fel. Vegyél egy kicsit hosszabb szoknyát ami eltakarja a csipke részét.
2013. júl. 7. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!