Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek a combfixet? Mit szólnátok, ha a csajotok felvenne egyet csak nektek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tavaly kaptam egy combfixet, ilyen hálós. Csak eddig egyszer sem tudtam felvenni, mert nem volt kinek :D Most van először barátom, és hát... még elég tapasztalatlan vagyok :D Járunk már egy ideje, de még nem feküdtem le vele, viszont szeretem úgy alakítani, hogy ne legyen unalmas sosem az, amikor együtt vagyunk, sose legyen ugyanolyan. Szóval? Ti mit szólnátok, ha a csajotok átmenne hozzátok egy ilyenben?
2013. ápr. 12. 19:06
2/7 anonim válasza:
Én nem szeretem. Tényleg nem.
23F
3/7 anonim válasza:
Én szeressem,szerintem szép,és izgató.
4/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a csaj lába. Egy husis lábon nem mutat annyira jól...
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok husis, mindenki szerint jók a lábaim :) Meg ő is szereti őket :D
2013. ápr. 12. 19:14
6/7 anonim válasza:
Azzonal nekiesnék :-) Csak annyit mondanák neki hogy most véged van XDD Én imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!