Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Okos, szép, kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Okos, szép, kedves lányt ti is megfognátok magatoknak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 15:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Na megnéztem. A relativitás elméletes kérdés korrekt volt. A többi nem. Ki nem sz@rja le, hogy mi miért kell a lőgyapotba, meg hogy ki mikor volt Drezdában? Abszolút felesleges infók, a lőgyapotról annyit tudok, hogy van benne még szénpor és nem füstöl, továbbá biztonságos, akár a tenyereden is meggyújthatod, nem fog megégni a kezed. Gondolom most tanultad őket, de tíz év múlva a tizedére nem fogsz emlékezni, mert az ember memória kapacitása véges, és amit nem használsz azt elfelejted. De akkor itt egy példa, amit az emberek 99%-a nem tud: Hogyan kell gégemetszést csinálni? És mikor? Ez a beavatkozás életet menthet, tehát mindenkinek tudni kellene...

Én tudom, mert nekem ez a szakmám, ezen kívül sok mindent tudok ami ÉRDEKEL Adyt például utálom, mert túlerőltetett, és alapból nem szeretem az extrovertált bunkókat, és ez a stílus átjárja a műveit, Huxley érdekel, Jókai érdekel, Orwell érdekel, Tolkien érdekel, Petőfi érdekel stb.

Nem fair a saját aktuális műveltségedből kiragadni valamit és feltenni valakinek kérdésként, én is kérdezhetnék triviális orvosi dolgokat, amiket mindenkinek tudni kellene. Sőt a kedvenc íróimról is kérdezhetnék...

A műveltség nem abból áll, hogy tudsz válaszolni kérdésekre, hanem, hogy értelmesen hozzá tudsz szólni adott témákhoz, ami feltételez némi előképzettséget. Én ezért nem tartom a bölcsészek jelentős részét műveltnek, mert gyakorlatilag a term. tud. műveltségük szinte nulla, nem lehet velük ilyen témákról beszélgetni.

2013. júl. 6. 16:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, főként az utolsó mondatoddal. Most így visszaolvasva, tényleg nem voltak korrekt kérdések. Gégemetszést meg nem tudok..

Pusztán ki akartam emelni, hogy a mérnökdiploma sem garancia semmire.

Egyébként én meg Petőfit tartom túlerőltetettnek, és Ady érdekel akkor már inkább, de ez csak a saját iskolámból tudom kinyilatkozni.

De köszönöm az eszmecserét, nekem hasznos volt:D

2013. júl. 6. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!