Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Okos, szép, kedves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Okos, szép, kedves lányt ti is megfognátok magatoknak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 6. 15:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérdés? :D
2013. júl. 6. 15:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez nem lehet kérdés, persze.
2013. júl. 6. 16:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Az ilyen nők általában fele annyira okosak, és szépek, mint amilyennek hiszik magukat. Manapság mindenki lángésznek hiszi magát a kis büfé-ruhatár bölcsész/közgazdász szakjával (jó elismerem közgázon is van pár értelmes szak azért). Ami pedig a szépséget illeti, smink nélkül szinte mind átlagos. Az EGO, az viszont a fellegekben szárnyal, mert ő okos és szép nő, és ettől hasra kellene esni.

Anyukám, ha felmutatsz egy mérnök, vagy orvosi diplomát akkor talán elhiszem, hogy okos vagy, továbbá ha zéró sminkkel, álmosan, fáradtan, melegítőben szép tudsz lenni, akkor vagy szép. Amúgy pedig a szerény nőket szeretem.

2013. júl. 6. 16:05
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Nemrég vitázhattam egy (msc)mérnökdiplomással az oldalon, mint kiderül, ő se volt olyan művelt, mint aminek gondolta magát. Viszont az egoja az egekben volt...:D
2013. júl. 6. 16:07
 15/22 anonim ***** válasza:
Miért? Nem volt képben olyan "fontos" alkoholisták életrajzát illetően, mint Ady? Vagy nem tudta az aktuális celebpletykákat?
2013. júl. 6. 16:13
 16/22 anonim ***** válasza:
nem,nekem egy csúnya,buta,bunkó lány kell...szerinted?:D
2013. júl. 6. 16:13
 17/22 A kérdező kommentje:

A kérdést sem úgy írtam ki,hogy "okosnak, szépnek, kedvesnek vagyok/tartanak, járnátok velem?".

Ha így fogalmaztam volna,akkor több okod lenne ezt írni,hogy beképzelt lennék. :)

A szépségről inkább nem nyilatkozom, mindenkinek saját magának kell meggyőződnie róla :)

utóirat: nem sminkelem magam, csak szempillaspirált használok, ja és orvosnak készülök

2013. júl. 6. 16:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Reál műveltség is műveltség az én értelmezésemben. De joggal értetted félre. Nem tudott egy egyszerű nitrálási folyamatot. Erre az egyre emlékszek, de mindjárt visszakeresem. Javaslom folytassuk privátban.
2013. júl. 6. 16:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Dehogyis!!!!! Én ostoba, tahó ocsmány nőt keresek!
2013. júl. 6. 16:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Na jó, mégse privát:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ez volt az. Egyébként sajnálom, ha szerinted Ady csak egy alkoholista volt.

2013. júl. 6. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!