Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki lenne egyedül menni szórakozóhelyre?
Figyelt kérdés
Régen nagyon antiszoc voltam,nem alakítottam ki baráti kapcsolatokat,ezért nincsenek olyan barátaim akikkel mehetnék.Mások meg nyáron nem érnek rá,nem akarnak stb.
De én februárban voltam utoljára egy házibuliban,és eléggé unom az itthon punnyadást.
Lányok szerintetek ciki,ha egy fiú egyedül megy le egy iyen helyre? Mit gondolnátok,ha meglátnátok egy jó kinézetű pasit,aki pl.egyedül ül? Nem ciki ez?
17/F
2013. júl. 5. 21:56
11/12 anonim válasza:
Én mindig magányos farkasként megyek le diszkóba, immár 28 évesen. Nem esznek meg a lányok, bántani meg nem szoktak más pasik.
12/12 anonim válasza:
,,Azt gondolnám hogy csajozni jött. "
A legtöbben azért mennek oda a pasik közül, hogy csajozzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!