Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a családod hatalmas anyagi gondban lenne, ami miatt hamarosan mind az utcára kerülnétek, lefeküdnél valakivel, aki annyi pénzt ajánl, ami kihúz a bajból?
Kíváncsi lennék, hogy mit tennétek akkor kedves egyértelműen nemet mondók, és lepontozók, ha este már nem lenne hová mennetek, ott állnátok az utcán egy halom holmival a nagy semmiben?
Kérem válaszoljatok.
18:24
Azt tenném, amit tettem is: nem vártam ölbetett kézzel, amíg minden összeomlik, hanem megelőzve a legnagyobb bajt, kerestem pincérnői állást külföldön, itt bőven megélek, plusz havonta rengeteget tudok hazaküldeni. Nem látom be, hogy egyeseknek miért a prostitúció az első és egyetlen megoldás a bajra...
Kérdező: gyönyörű vége lesz a házasságodnak, ha a férjed kezébe adod a k*rválkodással összekapart pénzt.
Én úgy alakítottam, és alakítom az életemet, hogy ez ne forduljon elő.Hitelem nincsen, házam van, anyagilag rendben vagyunk.
Válaszoltam.De ha az utcán lennék, akkor sem tenném meg.Ennyi.
17.
A férjed hogy tűri, hogy külföldön vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!