Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a családod hatalmas anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a családod hatalmas anyagi gondban lenne, ami miatt hamarosan mind az utcára kerülnétek, lefeküdnél valakivel, aki annyi pénzt ajánl, ami kihúz a bajból?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 17:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Család alatt nem a szüleimet értem.
2013. júl. 5. 18:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem. A családom oldja meg, ők keverték bajba magukat, keveredjenek is ki belőle. Továbbá nem az a megoldás, hogy pénzt adsz annak, aki nem tud bánni vele, mert 2-3 év múlva megint adósságaik lesznek. Tudod, az éhezőnek nem halat kell adni, hanem meg kell tanítani halászni...
2013. júl. 5. 18:12
 13/23 A kérdező kommentje:
De nem a szüleimről van szó. A férjem és én.
2013. júl. 5. 18:15
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Simán megtenném! De nem hiszem, hogy bárkinek ilyen vágya legyen, hogy a vagyonát egy egyszerű, hétköznapi lány megdugására fektetné be... :)
2013. júl. 5. 18:15
 15/23 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, hogy mit tennétek akkor kedves egyértelműen nemet mondók, és lepontozók, ha este már nem lenne hová mennetek, ott állnátok az utcán egy halom holmival a nagy semmiben?

Kérem válaszoljatok.

2013. júl. 5. 18:24
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
én igen.
2013. júl. 5. 18:27
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

18:24

Azt tenném, amit tettem is: nem vártam ölbetett kézzel, amíg minden összeomlik, hanem megelőzve a legnagyobb bajt, kerestem pincérnői állást külföldön, itt bőven megélek, plusz havonta rengeteget tudok hazaküldeni. Nem látom be, hogy egyeseknek miért a prostitúció az első és egyetlen megoldás a bajra...

Kérdező: gyönyörű vége lesz a házasságodnak, ha a férjed kezébe adod a k*rválkodással összekapart pénzt.

2013. júl. 5. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Én úgy alakítottam, és alakítom az életemet, hogy ez ne forduljon elő.Hitelem nincsen, házam van, anyagilag rendben vagyunk.

Válaszoltam.De ha az utcán lennék, akkor sem tenném meg.Ennyi.

2013. júl. 5. 18:29
 19/23 A kérdező kommentje:

17.

A férjed hogy tűri, hogy külföldön vagy?

2013. júl. 5. 18:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Az úgy más, ha volt lehetőséged külföldre menni dolgozni, de ezek szerint félreértettem a kérdést, én arra gondoltam, hogyha semmi más lehetőségem nem lenne és este már az utcán kellene lennem minden nélkül, akkor igen.
2013. júl. 5. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!