Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Min múlik, hogy merevedése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik, hogy merevedése van-e a férfinak?

Figyelt kérdés

Jó pocsék címe lett a kérdésnek. :)

Szóval, van egy szeretőm-jó rég óta-aki iszonyúan kíván mindig, meg van bolondulva értem, de mégis mikor szexelünk, és előveszem a farkát, nem kemény. Perce ahogy kezelésbe veszem, kemény lesz, de... ezzel ellentétben a férjem farka már attól kemény, ha hozzádörgölőzök ruhában. Pedig a férjem nem kíván, havonta egyszer szexelünk, szóval sokszor érzem, hogy kemény, kezelésbe venném, de visszautasít.

Szóval ez férfitól függ, hogy mikor lesz kemény, vagy levonható ebből bármi tanulság? :)

2013. júl. 5. 13:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
mélytorokkal, bő nyállal :) De valószínűleg az a titok, hogy nagyon szeretem csinálni. :P
2013. júl. 5. 14:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Hajajj...ebbe elég csak belegondolni...:)
2013. júl. 5. 14:46
 23/25 anonim ***** válasza:

Én már azon sem csodálkoznék ha a férjednek is szeretője lenne,ugyanezzel az ürüggyel,hogy csak havi 1-2 alkalom elég neked.

Ebbe belegondoltál már?

2013. júl. 5. 15:04
 24/25 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy a havi 1-2 nem nekem elég, hanem neki. Szívesebben ül a gép/xbox/foci előtt, minthogy szexeljen velem. Én még soha nem utasítottam őt vissza, sőt, mindig is én voltam a kezdeményező. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy van szeretője, ezért nem akar velem szexelni. Őszintén szólva nem okozna problémát, ha így lenne, az érdektelenségével már sikerült annyira eltávolodnunk egymástól, hogy felőlem egész háreme is lehet.
2013. júl. 6. 11:49
 25/25 anonim ***** válasza:
szeretem a kemény szerszámot!
2013. aug. 16. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!