Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jönnek be a cuki, animés stílusú és viselkedésű lányok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 02:57
21/30 0HOBO0 válasza:
Nekem bejönnek. Ha olyan amire gondolok. Egyébként ne erőltesd ha nem vagy olyan az csak rosszúl sül el. De ez csak egyéni vélemény.
22/30 A kérdező kommentje:
Többen is írtátok, hogy a megjátszás nem jó. Nekem alap viselkedésem, szóval nem játszom meg.
Egyébként nem ütök fiúkat, és nem nyávogok. Ha jól láttam ezzel kapcsolatban is kaptam válaszokat, csak ezért írom. : )
2013. júl. 5. 23:08
23/30 anonim válasza:
Olyan kellene mint Gasai Yuno vagy Ryougi Shiki , csak baltát/bökét ne hozzon , meg +18as akcióban ne harapja le a tökömet :D
24/30 anonim válasza:
Igen nekem nem a vad szexi dögös csajok jönnek be,inkább a cuki aranyos és kedves,lehet nem mindenki így érzi de én nagyon is :) 16/F
25/30 anonim válasza:
Szerintem eléggé gusztustalanok.
26/30 anonim válasza:
Animés mozdulat? Japános mozdulat? Miva'?
Hány éves vagy nyuszika? Aranyosnak és cukinak akarsz tűnni... jajj.
27/30 A kérdező kommentje:
Ne itt éld ki a 'Hú most nagyon beszólok valakinek.. ' viselkedésed. Köszönöm.
2013. júl. 20. 05:23
28/30 anonim válasza:
Egy nő szép legyen, vagy dögös, de nem cuki, azok legyenek a kisgyerekek.
29/30 ImIckeY13 válasza:
Nekem tetszik alapból ez a viselkedés, természetesen ha nem megjátszott. :D 17/F
30/30 anonim válasza:
Csak az olyan lányokat szeretem. Nem jönnék össze olyan lánnyal, aki nem szereti az animéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!